Periuță de dinți sonică cu aplicație, set de vârfuri, husă și sterilizator UV S2+HD2 (negru)

260,00 lei

90 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Periuță de dinți sonică cu aplicație, set de vârfuri, husă și sterilizator UV S2+HD2 (negru)

Periajul manual al dinților este de domeniul trecutului! Faceți cunoștință cu periuța de dinți sonică Bitvae și descoperiți senzația extraordinară de prospețime! Această periuță de dinți recomandată de comunitatea stomatologică este dotată cu un motor cu ultrasunete și se remarcă prin durata lungă de funcționare. Oferă 5 moduri de periaj și 9 niveluri de intensitate, fiecare dintre acestea fiind însoțit de un cronometru inteligent care te va anunța când trebuie să schimbi zona pe care o periezi. Un sterilizator UV este inclus pentru a elimina până la 99% din bacteriile de pe periuța de dinți, precum și pentru a stoca în siguranță și igienic mai multe periuțe de dinți în același timp. De asemenea, în pachet veți găsi vârfuri de schimb. Cu aplicația dedicată, veți obține și mai multe posibilități! Verifică-le! Periuța rezistă până la 100 de zile și poate fi reîncărcată în doar 4 ore!

BITVAE/S2-Black-HD2-set/5

Periaj mai eficient

Motorul cu ultrasunete cu care este echipată periuța de dinți Bitvae are o viteză incredibilă de 40.000 de vibrații/minut. Acest lucru asigură o îndepărtare și mai temeinică a resturilor orale. Cronometrul inteligent folosit de periuța de dinți îți va reaminti la fiecare 30 de secunde să schimbi zona în care te speli, astfel încât să nu-ți scape niciun colțișor! Dacă vă periați prea tare, lumina roșie a senzorului de presiune vă va avertiza – astfel încât să puteți uita de problema gingiilor iritate!

BITVAE/S2-Black-HD2-set/1

Alegeți-vă modul preferat

Periuța de dinți sonică Bitvae oferă până la 5 moduri de periaj și 9 niveluri de intensitate, așa că vei găsi cu siguranță configurația perfectă pentru tine! Ai la dispoziție modurile Clean, White, Soft și Smart. Ce înseamnă acest lucru? Fie că dinții tăi sunt sănătoși și puternici, sau poate slabi și sensibili, periuța îți va permite să ai grijă de igiena ta orală în siguranță și în mod eficient! Mai mult, modul Gum Care asigură o îngrijire delicată pentru gingiile sensibile!

BITVAE/S2-Black-HD2-set/6

Spuneți adio bacteriilor

Sterilizatorul UV special conceput este inclus în kit, iar acțiunea sa multifuncțională vă va surprinde în mod plăcut. Funcția principală a dispozitivului este de a elimina bacteriile de pe suprafața periuțelor de dinți cu ajutorul luminii ultraviolete. Este nevoie de doar 10 minute pentru a elimina până la 99% din particulele dăunătoare, astfel încât puteți fi sigur că veți ajunge întotdeauna la o periuță de dinți igienică! Puteți depozita în dispozitiv nu doar periuța dvs. de dinți, ci și alți membri ai gospodăriei. Montați sterilizatorul pe perete și economisiți spațiu lângă chiuvetă.

BITVAE/S2-Black-HD2-set/2

Mai multe posibilități cu ajutorul aplicației

Acum puteți face mai multe! Aplicația dedicată iSpruz vă va ajuta să aveți grijă în mod profesionist de dinții dumneavoastră! Aceasta funcționează cu iOS și Android și vă va ajuta să aflați mai multe despre sănătatea dumneavoastră orală. Cum funcționează. Aplicația monitorizează obiceiurile tale, astfel încât poate adapta un plan de curățare care să se potrivească rutinei alese de tine. Pe telefon, puteți vedea cu ușurință ce zone ale gurii merită să vă spălați mai temeinic! Să ai grijă de igiena ta orală nu a fost niciodată mai ușor! În plus, aplicația vă permite să verificați starea de încărcare a bateriei. Puteți conecta mai multe periuțe de dinți Bitvae la aplicație!

BITVAE/S2-Black-HD2-set/4

Accesorii practice incluse

Kitul include o serie de accesorii utile pentru ca îngrijirea orală să fie și mai eficientă! Cele 8 vârfuri reprezintă un set care vă va dura până la 2 ani de periaj. Printre acestea veți găsi sfaturi pentru îngrijirea gingiilor și curățarea limbii. Setul include, de asemenea, 2 cabluri USB, un adaptor de rețea, o husă, un sterilizator și un kit de montare a sterilizatorului pe care îl puteți monta pe perete.

BITVAE/S2-Black-HD2-set/8

Conținutul setului

 • Periuță de dinți sonică
 • Set de vârfuri (8 bucăți)
 • Sterilizator UV
 • Adaptor de rețea
 • Cablu de la USB la curent continuu x 2
 • Husă
 • Set de accesorii pentru sterilizator
Producător Bitvae
Cod producător Set S2 Black + HD2
Tensiunea de intrare a adaptorului 100-240 V; 50/60 Hz
Tensiunea de ieșire a adaptorului 5V/1A
Tensiunea de intrare a sterilizatorului 5V/1A
Tip lampă UV Ozon scăzut
Rata de sterilizare 99,9%
Timp de funcționare Până la 100 de zile
Timp de încărcare 4h