Perie sonică pentru față InFace MS2000 (roz)

64,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

perie sonică pentru față inFace MS2000 (roz)

Peria sonică de curățare facială inFace MS2000 vă va permite să aveți grijă de pielea feței. Este fabricată din silicon, ceea ce o face durabilă și rezistentă la apă. Datorită vibrațiilor sale blânde, vă curăță pielea în profunzime, exfoliind în continuare pielea moartă. Mai mult, funcționează până la 240 de minute cu o singură încărcare și vă permite să reglați viteza pe 3 niveluri.

Curățarea eficientă a pielii

Dispozitivul funcționează la o frecvență de 4650 de vibrații pe minut pentru a vă curăța temeinic și în siguranță fața. În plus, designul inteligent al periei facilitează curățarea porilor și îndepărtarea murdăriei. Labele de silicon din partea inferioară sunt extrem de fine și vor funcționa bine pe zona U, adică pe zonele mai mari, cum ar fi obrajii. Pentru întreaga față, folosiți filele de dimensiuni medii. Cele mai groase sunt concepute pentru zona T și sunt eficiente în reducerea producției de sebum.

Adaptați-i acțiunea la nevoile dvs.

Periuța sonică inFace oferă 3 niveluri de control al vitezei, astfel încât puteți alege nivelul potrivit pentru dvs. în funcție de tipul de piele. În plus, dispozitivul se oprește automat după 90 de secunde. În plus, dispozitivul funcționează silențios, astfel încât zgomotul său nu vă va deranja.

Calitate superioară a construcției

Pentru fabricarea periuței de dinți inFace se folosește silicon hipoalergenic și antibacterian FDA. Acesta previne acumularea de germeni și contaminanți, făcând în același timp foarte ușor să păstrați dispozitivul curat. În plus, designul său ușor și compact o face ușor de utilizat și de depozitat – dimensiunea periuței seamănă cu cea a unui săpun. O puteți depozita cu ușurință în geanta de machiaj și o puteți lua cu dvs. în vacanță.

Rezistent la apă

Periuța de dinți sonică inFace este rezistentă la apă IPX7, astfel încât o puteți folosi în siguranță și o puteți spăla sub jet de apă. Mai mult, spre deosebire de alte produse de acest gen, MS2000 este fabricată din silicon, ceea ce o face mai rezistentă la deteriorare – deci nu se teme de căderi de la 2 m.

Baterie de lungă durată

Nu vă faceți griji cu privire la încărcarea frecventă a periuței de dinți. Produsul are o baterie de 400 mAh, ceea ce se traduce prin aproximativ 240 de minute de utilizare neîntreruptă. În plus, este inclus un cablu pentru o încărcare ușoară – trebuie doar să o conectați la un încărcător de rețea, de exemplu. În plus, timpul de încărcare este de aproximativ 2,5 h.

Inclus

  • periuță de dinți sonică
  • cablu de încărcare
  • manual de utilizare
Producător inFace
Model MS2000
Culoare roz
Dimensiuni 800 x 53 x 30,4 mm
Greutate aprox. 83 g
Capacitatea bateriei 400 mAh
Curent de încărcare 200 mA
Tensiune de încărcare 5V
Timp de încărcare 2.5 h
Timp de funcționare aprox. 240 min.
Port de încărcare USB
Temperatura de funcționare -10°C ~ 40°C
Material silicon FDA