Perie sonică pentru față InFace CF-12E (roz)

135 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Perie sonică pentru față InFace CF-12E (roz)

Aveți grijă de o curățare temeinică a pielii feței. Peria inFace folosește vibrații ultrasonice, a căror frecvență o puteți regla pe 3 niveluri. În plus, în kit veți găsi 2 vârfuri, iar bateria de lungă durată permite o utilizare de aproximativ 10 zile. De asemenea, CF-12E este rezistentă la apă (IPX7), iar un capac acrilic protejează capul de murdărie. În plus, periuța de dinți inFace atrage atenția prin designul său elegant.

Curățare eficientă

Folosind vibrații ultrasonice, periuța de dinți inFace îndepărtează eficient impuritățile, curăță porii, reduce secreția de sebum și facilitează eliminarea pielii moarte. Mai mult, îi puteți regla viteza la 3 niveluri: 28 Hz / 48 Hz / 68 Hz. Capul se rotește la stânga și la dreapta și se va opri automat după 90 de secunde pentru a preveni deteriorarea epidermei.

2 capete incluse

În kit sunt incluse 2 vârfuri, astfel încât există ceva pentru toată lumea. Periile PBT ale periei delicate sunt moi și nu vor irita pielea, în timp ce îndepărtează temeinic impuritățile. Va fi perfectă pentru pielea sensibilă. Vârful standard, pe de altă parte, va fi potrivit pentru curățarea zilnică.

Depozitare convenabilă și sigură

Periuța de dinți se distinge prin designul său inteligent, astfel încât să o puteți depozita confortabil și în siguranță. Designul vertical va facilita uscarea vârfului, iar capacul acrilic inclus împiedică pătrunderea resturilor în cap. În plus, nu trebuie să așteptați ca capul să se usuce – capacul protejează nu numai împotriva prafului, ci și a mucegaiului.

Până la 10 zile cu o singură încărcare

Periuța de dinți sonică inFace CF-12E este echipată cu o baterie de lungă durată care asigură până la 10 zile de utilizare cu o singură încărcare. Mai mult, îi vei reînnoi puterea în aproximativ 90 de minute cu ajutorul cablului USB-C inclus.

Inclus

  • periuță de dinți sonică
  • vârf delicat
  • vârf standard
  • Cablu de încărcare de la USB la USB-C
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător inFace
Model CF-12E
Culoare roz
Material PBT
Rezistența la apă IPX7
Port de încărcare USB-C
Timp de încărcare aprox. 90 min.
Timp de funcționare 10 zile
Frecvență 28 Hz / 48 Hz / 68 Hz

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}