Perie sonică de curățare a feței Liberex Egg (alb)

20,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Perie sonică pentru față Liberex Egg (albă)

Această perie de față de la Liberex vă va permite să aveți grijă de aspectul tenului dvs. într-un mod simplu și plăcut. Vibrațiile sonice de 350/s asigură o curățare în profunzime, în timp ce cele 3 viteze disponibile vă permit să adaptați acțiunea dispozitivului la nevoile dvs. În set veți găsi până la 3 perii interschimbabile pentru diferite tipuri de ten. Printre beneficiile suplimentare ale Liberex Egg se numără rezistența la apă IPX6, cronometre inteligente și o durată lungă de funcționare.

Descoperiți puterea tehnologiei sonice

O periuță de dinți sonică este mai eficientă și mai prietenoasă cu pielea decât o periuță obișnuită. Ea permite o curățare delicată, dar completă. Pătrunde în profunzime în pori și elimină eficient murdăria, celulele moarte, reziduurile de machiaj și chiar punctele negre. Cu acest mic dispozitiv, puteți avea grijă de pielea dumneavoastră și îi puteți reda strălucirea de odinioară.

3 viteze – aplicații versatile

Dispozitivul oferă 3 viteze pentru a se potrivi diferitelor aplicații. Viteza de 6.500/minut este potrivită pentru curățarea în profunzime, iar cea de 5.000/minut pentru exfoliere. Doriți un masaj relaxant? Alegeți o viteză de 3800/min. Cu o perie de marcă Liberex, puteți avea grijă în mod complet de îngrijirea pielii dumneavoastră.

Alegeți peria potrivită pentru pielea dvs.

Setul include 3 vârfuri interschimbabile, astfel încât puteți adapta cu ușurință Liberex Egg la cerințele pielii dvs. Peria din silicon funcționează bine în orice caz și vă permite să masați și să exfoliați ușor pielea. Peria cu peri moi de 0,05 mm este potrivită pentru pielea sensibilă, în timp ce peria rapidă cu peri de 0,075 mm vă permite să vă curățați bine porii.

Folosiți-o timp de până la o lună cu o singură încărcare

Periuța de dinți este echipată cu o baterie de lungă durată pe care o puteți încărca în doar 1,5 ore. După o singură încărcare, folosind dispozitivul timp de 2 minute pe zi, vă puteți bucura de o performanță fiabilă timp de până la 30-45 de zile! Periuța se încarcă fără fir cu ajutorul bazei incluse.

Ține evidența timpului de curățare pentru dvs.

Cronometrele inteligente îți facilitează și mai mult utilizarea periuței de dinți. La fiecare 20 de secunde, dispozitivul îți va reaminti că trebuie să schimbi zona pe care o îngrijești cu un semnal sonor blând. Mai mult, se va opri automat după 60 de secunde – timp suficient pentru a vă curăța bine pielea. Nu trebuie să vă faceți griji că lăsați accidental periuța pornită și că veți provoca o epuizare prematură a bateriei!

Design perfect gândit

Peria este mică și cântărește doar 139 g. Așa că o puteți folosi nu numai acasă, ci și afară. Puteți să o puneți cu ușurință în valiză sau chiar în geantă și să o folosiți în vacanță sau în timpul unei călătorii de afaceri. Designul ergonomic face ca utilizarea Liberex Egg să fie incredibil de confortabilă. Dispozitivul are, de asemenea, clasificarea IPX6 pentru rezistență la apă – astfel încât îl puteți utiliza liber în baie fără teama de stropire accidentală.

Inclus

  • Perie cu peri moi x1
  • Perie pentru curățarea profundă a porilor x1
  • Perie din silicon x1
  • Baza de încărcare fără fir x1
  • Cablu USB x1

Specificații

Producător Liberex
Nume Perie de curățare facială Egg Vibrant
Culoare Alb
Dimensiuni 8×6,2×6,2 cm
Greutate 139 g
Putere 2,5 W
Frecvență 350/s
Oprire automată După 60 de secunde
Încărcare Cablu USB
Timp de încărcare Aprox. 1,5 h
Timp de funcționare Până la 1,5 h
Rezistent la apă IPX6 (baza de încărcare trebuie să rămână uscată)