Perie de păr-uscător cu ionizare 5în1 Kensen

170,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Kensen 5in1 perie de păr cu ionizare – uscător de păr Kensen 5in1

Alege peria-uscător de păr cu ionizare Kensen 5in1 și impresionează-i pe toți cu coafura ta frumoasă. Este prevăzut cu 5 accesorii diferite pentru a vă ondula, îndrepta, usca și coafa părul. Nu mai trebuie să cumpărați mai multe aparate – tot ce vă trebuie este CT-502 de la Kensen. Produsul este conceput pentru a nu vă deteriora părul și vă permite să reglați viteza. De asemenea, puteți alege între suflarea la cald și la rece. În plus, utilizarea ionilor negativi vă protejează părul și previne apariția vârfurilor despicate.

Păr sănătos și strălucitor

Aparatul oferă o acțiune de ioni negativi, care ajută la reducerea vârfurilor despicate și oferă părului tău volum și strălucire. În plus, perii sunt dotați cu peri naturali și ace de nailon, pentru o protecție suplimentară.

Scenarii de utilizare diferite

În pachet veți găsi 5 sfaturi diferite pentru a vă ajuta să creați coafura de vis. Folosiți accesoriul de uscare pentru a vă usca părul în cel mai scurt timp, sau peria plată pentru a vă netezi părul. Vârful de ondulat se încălzește rapid pentru bucle frumoase. Iar cele 2 perii rotunde vă permit să obțineți valuri romantice.

Performanță puternică

Uscătorul de păr Kensen 5 în 1 cu ionizare- perie este echipat cu un motor puternic și folosește efectul Coandă. Acest lucru înseamnă că viteza mare și presiunea creează un vârtej de aer în jurul axului periei, care atrage, înfășoară și răsucește ușor părul, fără a provoca o senzație de tragere.

Design bine gândit

Aparatul se distinge prin designul său atent gândit. Vârful izolat facilitează schimbarea accesoriilor și protejează împotriva arsurilor, în timp ce deschiderea aerodinamică asigură un flux de aer bun. În plus, tehnologia cu ioni negativi la 360° previne statica, iar izolația din cauciuc reduce zgomotul dispozitivului. În plus, puteți monta și scoate cu ușurință accesoriile.

Inclus

 • uscător de păr- perie
 • concentrator (7,5 x 6,2 x 7,5 cm).
 • fier de ondulat (20 x 4,2 x 8 cm)
 • perie rotundă (17,5 x 5 x 5 x 5 cm)
 • perie rotundă mare (18,7 x 5 x 5 x 5 cm)
 • perie plată (13 x 5 x 4,2 cm)
 • manual de instrucțiuni

Specificații:

Producător Kensen
Model CT-502
Culoare negru
Material ABS, PC
Tensiune 220-240V 50-60 Hz
Putere 1000 W
Lungime cablu 250 cm
Greutate aprox. 320 g
Dimensiuni aprox. 22,5 x 5,6 x 5,6 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>