Perie de curățare a feței Liberex CP005168 (roz)

lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Perie de curățare facială Liberex

Aveți grijă de îngrijirea completă a feței cu peria Liberex. Aceasta este echipată cu peri moi DuPont pentru a îndepărta eficient, dar delicat, pielea moartă, impuritățile și punctele negre. Oferă 2 moduri de viteză și este, de asemenea, rezistentă la apă IPX7. În plus, veți găsi 2 capete de perie incluse: pentru pielea sensibilă și pentru pielea normală.

Scapă în mod eficient de impurități

Curățarea pielii cu periuța de dinți Liberex este de 6 ori mai eficientă decât spălarea obișnuită a feței. Dispozitivul este echipat cu peri DuPont pentru o curățare temeinică. În plus, capul periuței a fost proiectat pentru a împiedica murdăria să pătrundă între peri. Astfel, va fi mai ușor să păstrați periuța curată și să preveniți dezvoltarea bacteriilor.

2 niveluri de viteză

Aparatul oferă 2 niveluri de viteză pe care le poți folosi în funcție de momentul zilei. Dimineața, folosiți nivelul de viteză redusă. Periuța vă va curăța și stimula ușor fața. Seara, folosiți nivelul de viteză mai mare. Acesta vă va curăța în profunzime pielea, îndepărtând reziduurile de machiaj și sebumul.

Ușor de utilizat

Este ușor și confortabil de utilizat, așa că nu veți avea nicio problemă. Există doar un singur buton pentru a controla RF100. Folosiți-l pentru a porni/opri dispozitivul sau pentru a schimba nivelul de viteză. În plus, un cronometru inteligent vă reamintește la fiecare 20 de secunde să schimbați zona de curățat. Apoi, periuța de dinți se va opri automat după 2 minute.

Ușor de utilizat

Periuța de dinți Liberex este complet rezistentă la apă până la nivelul IPX7. Acest lucru înseamnă că o puteți folosi fără griji și sub duș. În plus, bateria de lungă durată a dispozitivului oferă 1,2 ore de utilizare neîntreruptă. Încărcați dispozitivul cu ajutorul cablului microUSB (inclus). Este nevoie doar de aproximativ 2,5 h pentru ca produsul să fie din nou gata de utilizare.

Inclus

  • periuță de dinți
  • cap de periuță x2 (pentru piele sensibilă și normală)
  • cablu de încărcare microUSB
  • manual de utilizare

Specificații

Producător Liberex
Model RF100
Culoare roz
Tensiune de funcționare DC 3,7V
Curent de funcționare 600 mA
Timp de încărcare 2.5h
Nivelul de zgomot ≤ 50 dB
Clasa de rezistență la apă IPX7
Tensiune de intrare 5V / 1A
Putere 2.2 W
Timp de funcționare 1,2 h (funcționare neîntreruptă)
Greutate 168 g
Dimensiuni 170 x 65 x 63 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>