Peliculă de protecție pentru ecran și obiectiv Telesin pentru GoPro Hero 11 / 10 / 9 (GP-FLM-902)

17,00 lei

100 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Peliculă de protecție pentru ecran și obiectiv Telesin pentru GoPro Hero 11 / 10 / 9

Asigurați o protecție completă pentru camera dvs. sport GoPro. Kitul Telesin GP-FLM-902 include o folie de protecție pentru ambele ecrane și lentile, pentru a le proteja eficient împotriva deteriorării. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea calității imaginii sau la afectarea utilizării camerei – produsul a fost conceput astfel încât să poată fi în continuare operat fără probleme prin atingere.

O potrivire perfectă pentru camera dvs. video

Bucurați-vă de o protecție fiabilă pentru echipamentul dumneavoastră. Pelicula aderă perfect la ecrane și obiective și este ușor de instalat. De asemenea, se remarcă prin potrivirea perfectă în jurul marginilor. Folia nu iese în evidență și este extrem de plăcută la atingere. Mai mult, procesul de producție permite ca întreaga piesă să fie decupată dintr-o singură dată, evitând astfel orice imperfecțiune vizibilă pe folie.

Protecție fiabilă și cuprinzătoare

Nu mai trebuie să cumpărați separat protecție atât pentru ecrane, cât și pentru lentile. În kitul GP-FLM-902 veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a oferi camerei dvs. o protecție completă. Folia se remarcă prin durabilitatea sa extremă și este incredibil de rezistentă la zgârieturi și alte tipuri de deteriorări. De asemenea, a fost acoperită cu un strat electrostatic special.

Calitate a imaginii la fel de bună ca întotdeauna

Folia de protecție are o rată de transmisie de 99%, asigurând o calitate excelentă a imaginii, fără pierderi. Fotografiile și videoclipurile dvs. vor continua să impresioneze prin culorile naturale, vii și detaliile bogate, iar conținutul afișat pe ecrane va fi la fel de clar și lizibil ca înainte.

Control tactil fără probleme

Vă faceți griji că, odată ce filmul este lipit de ecranul tactil, operarea camerei nu va mai fi la fel de lină și ușoară ca înainte? Nu vă faceți griji! Vă veți bucura în continuare de un acces convenabil la toate funcțiile aparatului dvs. Cu o simplă atingere ușoară, puteți începe înregistrarea sau modifica setările. Telesin asigură nu numai siguranța GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11, ci și o experiență de utilizare de neegalat.

Inclus

  • Folie de protecție a ecranului frontal GoPro Hero 9/Hero 10/ Hero 11
  • Folie de protecție a ecranului din spate GoPro Hero 9/Hero 10/ Hero 11
  • Folie de protecție a obiectivului GoPro Hero 9/Hero 10/ Hero 11
  • Pânză de curățare

Specificații

Producător Telesin
Model GP-FLM-902
Material Film de protecție
Dimensiuni folie de protecție a ecranului frontal 30 x 30 mm
Folie de protecție pentru obiectiv 27 x 27 mm
Dimensiunile foliei de protecție a ecranului din spate 61,5 x 40,8 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>