Peeling prin cavitație InFace MS7100 (alb)

135 lei

395 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Peeling prin cavitație InFace MS7100 (alb)

Peelingul cu peeling prin cavitație InFace MS7100 folosește tehnologia de ultimă generație a peelingului prin cavitație pentru a curăța pielea fără durere și în profunzime. În comparație cu curățarea tradițională a feței, peelingul cu cavitație este mai eficient, mai sigur și fără efecte secundare. Pe lângă curățare, undele ultrasonice asigură un masaj facial. Prin combinarea tuturor funcțiilor sale, dispozitivul permite îndepărtarea petelor, a impurităților și a pielii moarte.

Pentru o piele curată și proaspătă

Dispozitivul vă va permite să vă curățați în profunzime pielea, lăsând-o netedă, strălucitoare, radiantă și oxigenată. Cu ajutorul său, puteți efectua un tratament profesional în confortul propriei case pentru a vă netezi ridurile, a elimina punctele negre și a strânge porii. Este perfect pentru persoanele care au pielea predispusă la impurități, puncte negre și acnee, dar și pe pielea sensibilă.

Design bine gândit

Peelingul cu cavitație inFace a fost proiectat cu atenție la detalii. Designul curbat al spatulei se adaptează la forma feței, iar capacul inclus protejează vârful de praf. În plus, dispozitivul are o grosime mai mică de 15 mm, astfel încât nu veți avea nicio problemă în a-l utiliza și depozita.

4 moduri de funcționare

Dispozitivul oferă 4 moduri de funcționare, astfel încât există ceva pentru toată lumea. Modul cu unde ultrasonice vă va curăța fața în profunzime, în timp ce ionii pozitivi vă vor ajuta să vă curățați porii. Mai mult, ionii negativi sporesc eficiența produselor cosmetice, în timp ce microcurentul EMS strânge pielea și redă fermitatea. Pentru a selecta un mod, apăsați butonul de pornire. În plus, dispozitivul se va opri automat după 5 minute de neutilizare.

Inclus

  • peeling cu peeling prin cavitare
  • Cablu de încărcare USB-C
  • manual de utilizare
Producător inFace
Model MS7100
Culoare alb
Dimensiuni 172 x 42 x 15 mm
Greutate aprox. 85 g
Capacitatea bateriei 500 mAh
Tensiune 3.7 V
Curent de încărcare 300 mA
Putere nominală 1.5 W
Timp de încărcare aprox. 2 h
Intensitatea de încărcare <30uA
Material oțel inoxidabil 304, ABS