Peeling prin cavitație cu ionizare și terapie cu lumină ANLAN 01-ACPJ13-03A (albastru)

146,00 lei

232 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Peeling prin cavitație cu ionizare și terapie cu lumină ANLAN 01-ACPJ13-03A (albastru)

Doriți ca pielea dvs. să fie curățată în profunzime și să radieze o strălucire sănătoasă? Încearcă peelingul cu cavitație ANLAN 01-ACPJJ13-02A! Aparatul curăță în profunzime porii și conferă pielii dvs. o strălucire radiantă. Folosește terapia cu lumină albastră și roșie, ionizare, crește elasticitatea pielii și folosește curățarea pielii cu ultrasunete. Funcționarea sa este simplă și convenabilă și este rezistent la apă IPX5, ceea ce permite utilizarea sa chiar și sub duș.

Terapia prin culoare

Produsul oferă terapie cu lumină folosind culorile roșu și albastru. Lumina roșie stimulează celulele, stimulează colagenul, promovează metabolismul celular pentru a crește elasticitatea pielii, îmbunătățește hidratarea pielii pentru a obține o strălucire sănătoasă. Lumina albastră este responsabilă de stimularea porfirinei. Ajută în mod eficient la combaterea acneei și are un efect antibacterian.

Curățarea pielii cu ultrasunete

Curățarea cu ultrasunete la 28.000 Hz, combinată cu terapia cu culori albastre, face ca peelingul să fie eficient în eliminarea punctelor negre și a altor impurități. Pătrunde în derm, strânge porii și conferă pielii un aspect tineresc. În același timp, este sigur și non-iritant. Beneficiază de absorbția de ioni pozitivi, care pătrund în straturile profunde ale pielii, curățând-o în profunzime.

Hidratează și hrănește pielea

01-ACPJ13-02A utilizează ioni negativi care, în combinație cu lumina roșie, oferă pielii hrană. Prin pătrunderea în straturile profunde ale pielii, hrănește pielea din interior spre exterior – obținând astfel un efect remarcabil de hidratare extraordinară.

Ridicarea pielii cu microcurenți

Liftul EMS crește elasticitatea pielii, stimulează producția de colagen și ridică și conturează tenul, eliminând astfel ridurile. Bucurați-vă de un ten hrănit și mai neted pentru mai mult timp!

Facilități

Aparatul este rezistent la apă IPX5. Astfel, îl puteți utiliza în siguranță în timp ce faceți baie, ceea ce va ajuta și mai mult la deschiderea porilor și va face ca întregul proces să fie și mai profund. Echipamentul are temporizare încorporată și funcționează extrem de silențios. Spuneți adio vechilor metode dureroase și costisitoare!

Utilizare convenabilă

Utilizarea este extrem de simplă. Înainte de a proceda, spălați-vă și uscați-vă bine fața, apoi folosiți aparatul de curățare cu ultrasunete timp de 2-3 minute. După ce ați terminat, aplicați crema hidratantă preferată, treceți la ionii negativi care vă vor ajuta să vă hidratați pielea în profunzime. Finalizați întregul tratament cu un masaj de lifting care conturează tenul și ajută la combaterea ridurilor.

Setul include

  • peeling
  • Husă de protecție
  • Manual de utilizare
  • Cablu USB
  • Capac din silicon

Specificații:

Marca Anlan
Model 01-ACPJ13-03A
Material ABS
Rezistența la apă IPX5
Frecvența ultrasunetelor 28 KHz
Dimensiuni 174 x 44 x 19 mm
Greutate Aproximativ 88 g
Moduri 4
Terapia prin culoare Roșu, Albastru
Capacitatea bateriei 500 mAh
Timp de încărcare aprox. 3 h

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>