Peeling de peeling prin cavitare rezistent la apă ANLAN ALCPJ06-02 (alb)

Prețul inițial a fost: 195,00 lei.Prețul curent este: 150,00 lei.

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Dispozitiv multifuncțional de îngrijire a pielii Anlan

Peelingul de cavitare rezistent la apă Anlan este un instrument multifuncțional pentru îngrijirea completă a pielii. Este perfect pentru a combate probleme precum ridurile, punctele negre, acneea sau hidratarea insuficientă. Cu nu mai puțin de 5 funcții disponibile, dispozitivul vă permite să vă îngrijiți tenul în mod cuprinzător. Ușor, elegant și ușor de utilizat, se va dovedi indispensabil în fiecare zi, acasă sau în deplasare.

1 buton – 5 funcții diferite

Prin simpla apăsare a unui buton, puteți schimba rapid și convenabil modul de funcționare a dispozitivului. Puteți selecta modul sonic – ideal pentru îndepărtarea punctelor negre, modul de curățare, modul de hidratare, modul de masaj și modul de masaj EMS. Cu atât de multe opțiuni, produsul este capabil să satisfacă o varietate de nevoi și să îngrijească în mod cuprinzător starea pielii dumneavoastră.

Curățarea cu ultrasunete – modalitatea fiabilă de a scăpa de punctele negre

Vibrațiile ultrasonice de înaltă frecvență de 24000/s pătrund în piele și o afectează la o adâncime de până la 3-5 mm. O astfel de curățare profundă permite eliminarea eficientă a murdăriei. Această funcție este deosebit de excelentă în lupta împotriva punctelor negre. Folosind puterea vibrațiilor ultrasonice, vă veți asigura un ten curat și frumos.

Puterea extraordinară a ionilor pozitivi și negativi

În modul de curățare, scrubul cu cavitare rezistent la apă Anlan folosește proprietățile ionilor pozitivi pentru a elimina eficient murdăria. Pe de altă parte, în modul de hidratare, aparatul folosește ioni negativi pentru a vă reîmprospăta și hrăni pielea, redându-i vitalitatea și aspectul tineresc.

Efect termic excelent

Atunci când dispozitivul este în modul masaj, acesta vă afectează fața cu o temperatură de 45°. Astfel de comprese fierbinți deschid porii și stimulează circulația. Cu Anlan vă veți răsfăța cu un adevărat spa la domiciliu și vă veți bucura de un ten îngrijit, sănătos și neted.

Masaj EMS pentru mai mult colagen

Alegeți modul de masaj EMS pentru a vă supune pielea la microcurenți care contribuie la creșterea producției de colagen. Acest lucru are ca rezultat o piele mai suplă și mai fină. Peelingul cu cavitare Anlan vă va ajuta să vă recăpătați un aspect tineresc, proaspăt și uimitor.

Elegant, ergonomic, practic

Fabricat din oțel inoxidabil, vârful dispozitivului este sigur pentru piele și se adaptează perfect la forma feței. Designul ergonomic face ca produsul să fie incredibil de confortabil de utilizat. Carcasa, realizată din plastic ABS antibacterian, îi asigură durabilitatea și îl veți putea folosi în siguranță și igienic. Mai mult, dispozitivul este rezistent la apă IPX5, astfel încât îl puteți folosi și în baie fără nicio grijă.

Inclus

  • Peeling de cavitare rezistent la apă x1
  • Cablu USB x1
  • Husă din flanelă x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații

Producător ANLAN
Denumire Scrubber cu ultrasunete pentru piele
Model ALCPJ06-02
Funcții Vibrații cu ultrasunete, pachet cald, ioni pozitivi, ioni negativi, EMS
Temperatura în modul de masaj aprox. 45°C
Rezistent la apă IPX5
Dimensiuni 170x43x16 mm
Greutate Aprox. 88 g
Material ABS, oțel inoxidabil
Culoare Alb
Capacitatea bateriei 500 mAh
Oprire automată După 5 minute
Timp de încărcare Aprox. 2,5 h
Frecvența de vibrații 24 000/s