Panou fotovoltaic BigBlue B446 200W

1.632,00 lei

68 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

BigBlue B446 panou fotovoltaic / încărcător solar

Deveniți ecologic, economisiți energie electrică și plătiți facturi mai mici. Panoul fotovoltaic BigBlue B446 vă permite să folosiți energia solară disponibilă, dar gratuită. Are o eficiență de peste 20 % și o putere de până la 200 de wați. În plus, designul pliabil al produsului face ca acesta să fie mult mai ușor de transportat.

O sursă sigură de energie

Obțineți energie electrică de la soare. Panoul fotovoltaic BigBlue cu celule monocristaline se distinge prin eficiența sa ridicată de peste 20%. Acest lucru înseamnă că funcționează extrem de eficient și stabil. Îl puteți utiliza pentru a vă încărca centrala electrică fără probleme. Nu mai trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără energie pentru dispozitivele dumneavoastră!

Design pliabil

Mergeți în camping sau într-o excursie cu cortul? Luați panoul solar cu dvs. și bucurați-vă de acces aproape nelimitat la electricitate oriunde ați merge. Produsul are un design pliabil, ceea ce îl face ușor de transportat. Dimensiunile modelului B446, atunci când este pliat, sunt de numai 530 x 530 x 60 mm.

Și mai mult confort

Panoul fotovoltaic B446 a fost echipat cu suporturi speciale, care permit poziționarea acestuia la un unghi optim. Acest lucru vă permite să obțineți și mai multă energie de la soare. În plus, în kit veți găsi un cablu de curent continuu cu conector Anderson și un set de conectori 10 în 1, astfel încât să puteți conecta cu ușurință produsul la stația dvs. de alimentare.

Inclus

  • Panou fotovoltaic
  • Cablu de curent continuu cu conector Anderson
  • Set de conectori 10 în 1
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător BigBlue
Model B446
Tip de celulă Monocristalină
Putere nominală 200 W
Tensiune nominală (Vmpp) 18 V
Curent nominal (Impp) 11,11 A
Tensiunea în circuit deschis (Voc) 21,6 V
Curent de scurtcircuit (Isc) 11,6 A
Dimensiuni atunci când este pliat 530 x 530 x 60 mm
Dimensiuni la desfășurare 2840 x 530 x 5 mm
Greutate aprox. 8,5 kg

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>