Panou fotovoltaic BigBlue B433 20W

235,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

BigBlue B433 panou fotovoltaic / încărcător solar

Panoul fotovoltaic semi-flexibil BigBlue B433 de 20 W este ideal nu numai acasă, ci și, de exemplu, pe un iaht, într-o excursie cu cortul sau în timpul călătoriei cu o rulotă. Acesta se distinge prin eficiența sa de 20-21,5 %, ceea ce se traduce printr-o funcționare eficientă. Profitați de energia solară disponibilă pe scară largă, ecologică și gratuită pentru a vă alimenta dispozitivele aproape oriunde, economisiți energie electrică și plătiți facturi mai mici!

Foarte eficient

Încărcătorul solar B433 este echipat cu celule monocristaline, datorită cărora eficiența sa ajunge la 20-21,5%. Puterea sa maximă de ieșire este de 20 de wați. Pentru panou se utilizează și sticlă, precum și materiale plastice PET și EVA. Toate acestea înseamnă că încărcătorul B433 vă poate servi bine pentru o perioadă lungă de timp. Obțineți și mai multă energie de la soare, nu mai risipiți bani pe facturi mari și nu vă mai faceți griji că rămâneți fără energie!

Eficiență și siguranță

Produsul permite, de asemenea, încărcarea în modul MCT (Maximum Current Tracking). Acest lucru îi permite să furnizeze mai multă energie decât controlorii normali. Încărcătorul B433 este, de asemenea, echipat cu un port USB (5 V / 2 A max.), iar interfața sa de ieșire este SAE. Aceasta asigură, de asemenea, o utilizare sigură. Acesta a primit certificările CE, FCC și RoHS și este, de asemenea, protejat împotriva supracurentului, suprasarcinii și scurtcircuitului. Informațiile privind starea sa vor fi furnizate de un indicator luminos încorporat.

Design bine gândit

Panoul B433 este relativ ușor și compact. Cântărește doar 1,48 kg și măsoară 35 x 42 x 1,7 cm. Îl puteți utiliza cu succes atât în interiorul, cât și în afara casei. Luați-l în camping, într-o excursie cu rulota, pe un iaht sau atașați-l la un cărucior de golf electric. Produsul este foarte ușor de montat – instalarea nu reprezintă o provocare. De asemenea, panoul dispune de rezistență la apă IP65 – îl puteți folosi chiar și în ploaie fără griji. Vă rugăm să rețineți: panoul este rezistent la apă, dar controlerul solar nu este.

Inclus

  • Panou fotovoltaic de 20 W
  • Controler solar
  • Cablu SAE
  • Cablu SAE cu terminale

Specificații

Producător BigBlue
Model B433
Tip de celulă Monocristalină
Eficiență Aproximativ 20-21,5%.
Putere maximă (Pmax) 20 W
Tensiune maximă 18 V
Curent maxim 1,11 A
Tensiune în circuit deschis (Voc) 21,6 V
Curent de scurtcircuit (Isc) 1,19 A
Tensiunea maximă a sistemului 1000 V
Interfață de ieșire SAE + terminale
Rezistent la apă IP65
Temperatura de funcționare -40°C – 85°C
Dimensiuni 420 x 350 x 17 mm
Greutate 1,48 kg

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>