Panou fotovoltaic Allpowers XD-SP18V40W 40 W 40 W

540 lei

46 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Panou fotovoltaic Allpowers XD-SP18V40W de 40W

Obțineți acces convenabil la energie electrică oriunde vă deplasați. Panoul fotovoltaic Allpowers XD-SP18V40W vă permite să beneficiați de energie solară ecologică, disponibilă gratuit – are o putere de 40 W și o eficiență de 22-25%. Datorită designului său pliabil, vă poate însoți aproape oriunde, fiind ușor de transportat. Produsul este, de asemenea, foarte compatibil.

Bun pentru călătorii

Mergeți cu cortul? Planificați o excursie în aer liber de mai multe zile? Atunci puteți fi siguri că veți avea suficientă energie pentru a vă încărca dispozitivele! Panoul solar Allpowers este extrem de ușor, cântărind doar aproximativ 1 kg. Designul său pliabil îl diferențiază, de asemenea, – atunci când este pliat, ocupă atât de puțin spațiu încât îl puteți transporta cu ușurință. De asemenea, îl puteți atașa la cort cu ajutorul cârligelor de prindere incluse.

Indispensabil pe teren

Plecați într-o călătorie într-un loc unde accesul la electricitate este foarte dificil sau chiar imposibil? Profitați de energia solară gratuită, disponibilă gratuit și mențineți în funcțiune echipamentul de care aveți nevoie! Panoul solar Allpowers este ideal pentru activitățile în aer liber – este foarte robust și rezistent la deteriorări. Nici apa și praful nu reprezintă o amenințare prea mare pentru el!

Compatibilitate largă

Nu vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate. XD-SP18V40W este echipat cu două porturi USB și un port DC. De asemenea, sunt incluse cablurile necesare (3 bucăți) și conectorii (5 tipuri). Acest lucru permite panoului să încarce fără probleme dispozitive precum laptopuri, smartphone-uri, tablete, camere digitale, drone, console Nintendo Switch și chiar stații de alimentare portabile.

Capacități impresionante

Bucurați-vă de funcționarea fiabilă a dispozitivelor de care aveți nevoie. Panoul fotovoltaic Allpowers XD-SP18V40W are un nivel de eficiență de până la 22-25% și o putere de ieșire de până la 40 de wați. Acest lucru îl face ideal pentru camping și excursii cu cortul, de exemplu, și vă permite să vă încărcați rapid echipamentele. Mai mult, produsul detectează automat aparatele conectate și își adaptează funcționarea la cerințele acestora.

Inclus

  • Panou fotovoltaic pliabil
  • Carabină x4
  • Set de conectori
  • Cablaj
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Allpowers
Model XD-SP18V40W
Putere de vârf 40 W
Ieșire USB: 5 V / 2,8 A;
DC: 18 V / 2 A (max.);
Eficiență aprox. 22-25%.
Dimensiuni atunci când este pliat 330 x 180 x 50 mm
Dimensiuni la desfășurare 680 x 720 x 5 mm
Greutate Aprox. 1 kg

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>