Panou fotovoltaic Allpowers AP-SP5V 21W

173,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător solar portabil Allpowers 21W

Încărcătorul solar portabil este un dispozitiv unic, conceput pentru călătorii avansați. Acesta oferă o sursă de energie suplimentară în situații solicitante și are ca rezultat o experiență de neuitat. Energia extrasă din razele soarelui oferă o revenire rapidă la comunicarea mobilă. Designul pliabil este potrivit pentru diferite etape de călătorie. Panourile solare se vor dovedi cu succes utile ca ajutor în excursii obositoare, camping, alpinism, dar și în timpul muncii.

Eficiență valoroasă

Designul inteligent al dispozitivului este un mare plus pentru drumeții ceva mai pretențioși care acordă prioritate practicii și confortului într-unul singur. Încărcătorul solar nu îngreunează pe traseele mai lungi și nici nu complică fixarea sau transportul. Cârligele suplimentare facilitează atașarea corectă a echipamentului la geanta de călătorie. Carcasa panourilor este rezistentă la apă și suficient de robustă pentru a însoți în condiții meteorologice nefavorabile. Dimensiunile echipamentului nu depășesc dimensiunea unei coli B5, ceea ce ilustrează și mai mult eleganța sa.

Eficiență și durabilitate

Tehnologia inovatoare de încărcare ajustează automat tensiunea, permițându-vă să vă încărcați telefonul sau tableta cât mai rapid și mai inofensiv posibil. Intrarea USB dublă cu până la 2,4A permite conectarea simultană a două dispozitive. Această opțiune este deosebit de utilă în situații de urgență, în timpul călătoriilor sau la serviciu. Celulele solare de la Sunpower sunt eficiente și eficace, după cum indică rata de conversie ridicată de 22-25%.

Compatibilitate largă

Produsul detectează automat dispozitivele dvs. și le alimentează cu curentul corespunzător, accelerând astfel procesul de încărcare. Cu siguranță îl veți folosi nu numai pentru a alimenta smartphone-uri, tablete, powerbanks, ci și alte echipamente cu un port USB de 5V. Ieșirea inteligentă se bazează pe tehnologia avansată a circuitelor. Încărcătorul solar Allpowers va fi excelent pentru multe situații, oferind o gamă de aplicații necesare.

Gata de plecare

Durabilitatea remarcabilă a fost confirmată prin numeroasele certificări CE, FCC și RoHS. Dispozitivul respectă cerințele de mediu din toate punctele de vedere și dispune de sisteme de protecție împotriva deteriorărilor cauzate de lovituri ușoare, căderi sau murdărie. De asemenea, este rezistent la ploaia ușoară. Gradul ridicat de robustețe va extinde semnificativ durabilitatea și calitatea performanțelor.

Specificații:

Producător Allpowers
Model AP-SP5V21W
Putere maximă 21W
Factor de conversie a energiei solare 22-25%
Ieșire 5V2.4A (max.) x2
Dimensiuni atunci când este pliat 300 x 160 x 20 mm
Dimensiuni la desfășurare 640 x 300 x 10 mm
Greutate 600g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}