Panou fotovoltaic Allpowers AP-SP-014-BLA 15W + Powerbank 10000mAh

96,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător solar portabil Allpowers

Încărcătorul solar portabil pliabil pliabil Allpowers are o putere sporită și oferă o încărcare incredibil de rapidă. Conceput pentru a alimenta dispozitive mobile, telefoane sau tablete. Capacitatea powerbank-ului încorporat este de până la 10000mAh. Acest lucru permite încărcarea simultană a până la 4 dispozitive. Obține o eficiență mult mai mare (23,5%) în comparație cu panourile solare normale (17-19%). Designul dispozitivului asigură o utilizare confortabilă și cea mai bună experiență în timpul drumețiilor și în restul călătoriei.

Tehnologie de monitorizare a luminii solare

Dispozitivul a fost adaptat astfel încât utilizarea să fie posibilă atât într-o zi înnorată, cât și pe timp de noapte. Lumina directă a soarelui nu afectează în mod negativ calitatea încărcării. Responsabil de acest lucru este controlerul solar, care monitorizează intensitatea luminii solare. Atunci când detectează automat curentul maxim, acesta accelerează procesul de încărcare. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu protecție împotriva supraîncărcării și a scurtcircuitului.

Funcția de încărcare rapidă

Produsul are o baterie încorporată de 10000mAh, reducând timpul de încărcare cu până la 30%. Factorul de conversie solară variază între 22-25%. Controlerul solar suportă 4 porturi de intrare, potrivite pentru încărcarea simultană a diferitelor dispozitive. Această opțiune își dovedește utilitatea în situații de urgență în care accesul la surse a fost extrem de limitat. Dacă bateria permite furnizarea unei cantități suficiente de energie, sarcina totală a porturilor ar trebui să fie de maximum 3A.

Utilizare pe scară largă

Datorită designului său pliabil, călătoriile cu încărcătorul solar portabil sunt distractive și fără probleme. Îl puteți împacheta cu ușurință în rucsac, iar carcasa ușoară nu vă va provoca niciun disconfort. Cu ajutorul găurilor de montare, dispuse pe margini, puteți monta rapid și eficient echipamentul pe bicicletă sau lângă cort. Capacul controlerului solar a fost acoperit cu o fibră durabilă rezistentă la umiditate, astfel încât chiar și o excursie pe ploaie ușoară nu pare teribilă.

Siguranța pe primul loc

Încărcătorul solar se dovedește util în situații speciale, atunci când trebuie neapărat să vă folosiți dispozitivele mobile, în călătorii sau la serviciu, dar și atunci când alimentarea cu energie electrică este întreruptă. Gradul ridicat de robustețe extinde durabilitatea și calitatea funcționării. De asemenea, echipamentul este rezistent la șocuri ușoare, la căderi și la praf. Numeroasele certificări confirmă faptul că sunt îndeplinite cerințele pentru standardele FCC, RoHS și CE.

Specificații:

Producător Allpowers
Model AP-SP-014-BLA
Capacitate baterie încorporată 10000mAh
Timp de încărcare aprox. 5-6 ore
Putere maximă 5V15W
Factor de conversie a energiei solare 22%-25%
Intrare USB 5V2A
Ieșiri 5V3.0A (max.) x3
Dimensiuni atunci când este pliat 27 x 16 x 2 cm
Dimensiuni atunci când sunt desfășurate 63 x 27 x 1 cm
Greutate netă 505 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>