Pad de joc Darkflash Flex 900

22,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Darkflash Flex 900 mousepad pentru jocuri

Duceți-vă jocurile la următorul nivel. Pad-ul de gaming Darkflash Flex 900 este conceput pentru a vă oferi o reacție rapidă ca fulgerul și o precizie de neegalat atunci când jucați. Se remarcă prin durabilitatea și rezistența incredibilă la deteriorare. De asemenea, este ușor de depozitat și este antiderapant. Retroiluminarea colorată, cu până la 14 moduri RGB, îi conferă un caracter unic.

Durabilă

Pentru realizarea mousepad-ului au fost folosite materiale de cea mai bună calitate, asigurând durabilitatea incredibilă a acestuia. Produsul este rezistent la deteriorare și uzură. Mai mult, banda luminoasă a fost cusută cu grijă – nu trebuie să vă faceți griji că ceva se va rupe sau se va deteriora. Mai mult, dacănu aveți nevoie de pad pentru o perioadă de timp, puteți pur și simplu să îl rulați și să îl depozitați într-un sertar sau într-o cutie. Produsul este fabricat dintr-un material moale, ceea ce îl face mult mai ușor de rulat și de depozitat, sau chiar de transportat.

Iluminare de fundal pentru jocuri

Completați-vă zona de gaming cu un accesoriu funcțional, dar extrem de elegant. Mousepad-ul Flex 900 este echipat cu o bandă luminoasă RGB de calitate excelentă, care îi conferă un caracter de gaming fantastic. Cu ajutorul unui controler special, puteți alege, de asemenea, până la 14 moduri de iluminare – profitați de acest lucru pentru a personaliza accesoriul după bunul dvs. plac.

Specificații

Producător Darkflash
Denumire Flex 900 Cloth RGB Gaming Mousepad pentru jocuri Flex 900 Cloth RGB
Dimensiuni 900 x 400 mm
Grosime 4,5 mm
Greutate 0,74 kg
Tensiune de intrare 5 V ±5%
Curent de ieșire 10-300 mA
Putere 1,5 W
Tensiune nominală 5 V 100 mA
Moduri de iluminare 14 moduri cu culori și RGB
Material Cauciuc natural + ABS

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>