Omoton set tastatură + mouse KB066 Black (negru)

99 lei

94 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Omoton Keyboard + Mouse Set KB066 Black (negru)

Facilitează-ți munca. Acest set practic de la Omoton este special conceput pentru utilizatorii Apple și include o tastatură cu 78 de taste și un mouse cu reglaj de rezoluție în 3 trepte până la 1600 DPI. Dispozitivele se conectează la o tabletă sau la un laptop prin Bluetooth și oferă o experiență de utilizare confortabilă. De asemenea, acestea se disting prin designul ușor și portabil.

Compatibile cu hardware-ul dvs.

Dispozitivele incluse sunt compatibile, printre altele, cu sistemele de operare iOS 13, iPadOS 13 și cu sistemele de operare ulterioare. Le puteți cupla cu ușurință, de exemplu, cu iPad Pro 12,9, iPad mini 5 și altele. De asemenea, le puteți împerechea cu alte dispozitive Bluetooth, cum ar fi laptopuri sau computere. Mai mult, dispozitivele garantează o transmisie rapidă și stabilă, cu o rază de acțiune de până la 10 m. Întârzierile, interferențele și alte probleme legate de calitatea semnalului sunt de domeniul trecutului!

Design portabil – confortabil de utilizat

Ambele dispozitive incluse în set se disting prin designul lor ușor și portabil. Acest lucru înseamnă că vă pot însoți aproape oriunde – pot încăpea cu ușurință în rucsac sau în geanta pentru laptop! În plus, atât mouse-ul, cât și tastatura sunt confortabile de utilizat și au butoane silențioase. Asta înseamnă că le puteți folosi în bibliotecă sau într-o cafenea, de exemplu, fără să vă faceți griji cu privire la zgomotul clicurilor!

Durată lungă de funcționare

Aveți nevoie doar de o singură baterie AA pentru a alimenta mouse-ul, iar tastatura necesită două baterii AAA (nu sunt incluse). Nu vă faceți griji că trebuie să le schimbați des – acestea vor oferi o autonomie surprinzător de mare. În plus, ambele dispozitive intră în modul de repaus după 10 minute de inactivitate. Acest lucru le face mai eficiente din punct de vedere energetic! Pentru a le trezi, este suficient să apăsați orice buton și să așteptați un moment.

Tastatură ușor de utilizat

Tastatura pe care o veți găsi inclusă în set este echipată cu 78 de taste cu întrerupătoare tip foarfecă. Ca urmare, aceasta garantează o funcționare lină și confortabilă și timpi de răspuns rapizi. De asemenea, oferă taste multimedia speciale, astfel încât să puteți regla rapid volumul sau să puneți pe pauză redarea, de exemplu. Designul său ergonomic îl diferențiază, de asemenea, de celelalte modele. Suportul încorporat face ca tastatura să fie înclinată la un unghi de 8°, iar plăcuțele antiderapante suplimentare asigură faptul că nu va aluneca pe suprafața biroului dumneavoastră.

Mouse universal

Setul include, de asemenea, un mouse universal pentru calculator, care este perfect pentru o varietate de aplicații. Acesta are o rezoluție reglabilă în 3 trepte de 800 / 1200 / 1600 DPI, ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza pentru muncă, pentru navigarea obișnuită pe internet, pentru editarea fotografiilor sau chiar în timpul unui joc. În plus, dispozitivul stă bine în mână și este foarte confortabil de utilizat.

Inclus

  • Tastatura fără fir
  • Mouse fără fir
  • Manual de utilizare

Specificații

Tastatura

Producător Omoton
Model KB066
Culoare Negru
Conexiune Fără fir
Interfață Bluetooth
Raza de acțiune fără fir Până la 10 m
Număr de taste 78
Comutatoare Comutatoare tip foarfecă
Iluminare de fundal Nu
Dimensiuni Aprox. 284 x 119 x 5 mm
Sursă de alimentare 2x baterii AAA (nu sunt furnizate)
Compatibilitate iOS 13 și versiunile ulterioare, iPadOS 13 și versiunile ulterioare
Altele Tastele multimedia

Mouse

Producător Omoton
Model BM002
Culoare Negru
Conexiune Fără fir
Interfață Bluetooth
Raza de acțiune fără fir Până la 10 m
Rezoluție 800 / 1200 / 1600 DPI
Sursă de alimentare 1 x baterie AA (nu este furnizată)
Dimensiuni Aprox. 107 x 60 x 26 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>