Ochelari de soare pentru ciclism Rockbros 10134PL (albastru)

80,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Ochelari de soare pentru ciclism Rockbros 10134PL

Protejați-vă ochii și oferiți-le cea mai bună protecție solară cu Rockbros. Ochelarii de protecție cu filtru polarizat vă vor oferi o vizibilitate excelentă în orice condiții, iar datorită suprafeței mari a lentilelor veți avea un câmp vizual aproape liber. Produsul este fabricat din termoplastic de înaltă calitate, ceea ce îi conferă o rezistență mare la îndoire și întindere. Sunt extrem de ușori și au plăcuțe de nas reglabile, ceea ce are un efect pozitiv asupra confortului ochelarilor. Se remarcă prin protecția UV de 400 de grade și pot fi purtați împreună cu ramele corectoare pe care le veți găsi în set.

Vezi mai multe cu lentile polarizate

Rockbros 10134PL sunt mai mult decât niște ochelari de soare obișnuiți! Filtrul polarizat reduce în mod eficient cantitatea de lumină reflectată, astfel încât nu veți vedea strălucirea și reflexiile deranjante. În plus, datorită polarizării, saturația culorilor este mult mai mare decât în cazul lentilelor fără filtru, îmbunătățind și mai mult confortul vizual. Soluții ca acestea fac ca ochelarii 10134PL să fie ideali pentru condus, dar și pentru pescuit sau pentru excursii pe munte sau pe coastă.

Manoperă de înaltă calitate

La construcția ochelarilor de soare Rockbros au fost folosite materiale de înaltă calitate. Termoplasticul din care sunt confecționate ramele este extrem de flexibil și ușor, ceea ce face ca ochelarii să fie atât de rezistenți la deteriorări, cât și confortabili. Folosirea policarbonatului înseamnă că lentilele nu se vor zgâria și nu vor fi afectate de impact. Utilizarea unei protecții UV ridicate (400) vă protejează vederea de razele dăunătoare UVA, UVB, UVC, precum și de lumina albastră.

Rame corectoare integrate

Sunteți miop și vă este greu fără ochelari? Acum asta nu mai este o problemă! Ochelarii Rockbros au fost dotați cu rame special concepute pentru lentilele corectoare, care se potrivesc perfect în lentila polarizată și sunt separate de aceasta prin benzi de cauciuc. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți lentilele corecte pentru defectul dvs. în rame și puteți vedea clar oriunde v-ați afla.

Incluse

  • Ochelari x 1
  • Husă pentru ochelari x 1
  • Pânză de curățare x 1
  • Husă pentru ochelari x 1
  • Card de testare a polarizării x1
  • Rame integrate pentru lentile de corecție x 1

Specificații:

Producător Rockbros
Model 10134PL
Lentile Polarizat
Protecție UV 400 UV
Material ramă TR90
Material lentile Policarbonat
Greutate aprox. 29 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}