Ochelari de ciclism fotocromici ROCKBROS 10142 (alb)

83,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Ochelari de ciclism fotocromici ROCKBROS 10142 (alb)

Ciclism, alergare sau poate volei pe plajă? Oricare ar fi activitatea pe care o alegeți, este o idee bună să vă oferiți ochilor o protecție solară confortabilă. Ochelarii de soare Rockbros 10142 sunt o soluție excelentă atât pentru sportivi, cât și pentru non-atleți. Lentilele fotocromatice se întunecă și se luminează în funcție de lumina și temperatura ambientală. Utilizarea protecției UV ridicate vă protejează eficient ochii de razele UVA și UVB dăunătoare, în timp ce designul inteligent asigură un confort ridicat și garantează că pot fi utilizați împreună cu ramele de sticlă corectoare pe care le veți găsi în set. Ochelarii se disting prin durabilitatea ridicată și rezistența la îndoire și sunt dotați cu tâmple detașabile, pe care le puteți înlocui cu o bandă sportivă confortabilă.

Lentile fotocromatice

Vă puteți îmbunătăți cu ușurință confortul în timp ce mergeți pe bicicletă sau faceți sport cu ajutorul ochelarilor Rockbros 10142. Nu mai trebuie să vă scoateți ochelarii de fiecare dată când apune soarele pentru a vedea mai bine – ochelarii fotocromici își schimbă gradul de întunecare, în funcție de condițiile ambientale, cum ar fi temperatura și iluminarea, astfel încât să puteți vedea clar în orice împrejurare. Lentilele sunt fabricate din policarbonat durabil, astfel încât sunt rezistente la deteriorări și vă vor dura mult timp.

Proiectați cu gândul la confort

Ochelarii de ciclism Rockbros se disting prin designul lor atent și vă vor asigura un confort total, chiar și după ore întregi de utilizare. Puteți înlocui tâmplele detașabile și elastice cu o bandă sportivă confortabilă, care va menține ochelarii la locul lor în timp ce alergați. Partea superioară a ramei este prevăzută cu o protecție împotriva transpirației, iar plăcuțele pentru nas sunt reglabile. În plus, ochelarii sunt extrem de ușori și dispun de un nivel de protecție de 400 UV. Toate acestea fac din ochelarii Rockbros 10142 un partener de încredere pentru eforturile tale sportive!

Inclus

  • Ochelari de vedere x 1
  • Husă pentru ochelari x 1
  • Pânză de curățare x 1
  • Geantă pentru ochelari x 1
  • Card de testare a polarizării x1
  • Rame integrate pentru lentile de corecție x 1

Specificații:

Producător Rockbros
Model 10142
Lentile Fotocromic
Material lentile Policarbonat
Protecție UV 400
Lățimea ramei 14,2 cm
Greutate 32 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>