Ochelari de ciclism, cu fotocromie Rockbros 10143

75,00 lei

În stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Ochelari de ciclism fotocromici Rockbros 10143

Asigură un confort complet în timpul activităților fizice, cum ar fi ciclismul și alergarea. Lentilele fotocromatice ale ochelarilor Rockbros se adaptează la intensitatea luminii și la temperatură, astfel încât vă vor proteja eficient ochii de radiațiile UV, de lumina soarelui și de lumina albastră. În set sunt incluse rame pentru ochelarii corectivi pe care îi puteți folosi în același timp cu modelul 10143, accesorii pentru depozitarea comodă a produsului, precum și o curea elastică pe care o puteți atașa la ochelari.

Ideal pentru pasionații de sport

Ochelarii de soare Rockbros sunt ideali pentru persoanele active care merg des cu bicicleta și aleargă. Lentilele fotocromatice oferă o protecție eficientă împotriva razelor UV400 și își schimbă culoarea în funcție de intensitatea luminii și de temperatură. Utilizându-i, veți avea grijă în mod eficient de sănătatea ochilor dumneavoastră și vă veți spori confortul în timpul sportului preferat. Lentilele transparente sunt fabricate din material PC durabil.

Confortabilitate la utilizare

Setul include, printre altele, o husă pentru ochelari, pe care o puteți atașa cu ușurință la geantă sau la rucsac. Un alt element care face ca ochelarii de soare Rockbros să fie mai confortabili la purtare este cureaua elastică care înlocuiește pernuțele ochelarilor. Cureaua menține ochelarii la locul lor chiar și atunci când pedalați rapid. Pernița pentru nas este reglabilă, astfel încât puteți ajusta cu ușurință ochelarii la nevoile dumneavoastră. Puteți folosi confortabil ramele ochelarilor dvs. corectivi, care fac de asemenea parte din set, împreună cu produsul Rockbros.

Setul include:

 • Rame de ochelari x1
 • Lentile fotocromatice x1
 • Rame de ochelari x1
 • Husă pentru ochelari x1
 • Husă pentru ochelari x1
 • Pânză pentru ochelari x1
 • Curea elastică de înlocuire x1

Specificații:

Producător Rockbros
Model 10143
Aplicație Ciclism
Tip de lentilă Fotocromică
Materialul lentilelor Policarbon
Protecție UV 400
Dimensiuni 13,2 x 12,5 x 5,5 cm
Greutate 32 g
Culoare Negru

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}