Nextool multitool NE20131 9in1 (negru)

154,00 lei

124 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Nextool multitool NE20131 9în1

Sunteți în căutarea unui set de unelte la îndemână pentru a vă ușura viața de zi cu zi? Optați pentru multifuncționalul Nextool NE20131, care combină funcția a 9 unelte diferite și care se va dovedi util în multe situații diferite. Acesta conține, printre altele, o cheie, un clește cu ac și un clește clasic, un cuțit sau un fierăstrău. Ușor și la îndemână, este ușor de transportat, astfel încât îl puteți avea mereu cu dumneavoastră.

9w1

Nextool NE20131 combină 9 unelte multifuncționale pentru treburile zilnice, renovări sau mici reparații. Aveți la dispoziție un clește cu vârf de ac și un clește clasic, un tăietor de cabluri pentru cabluri normale și groase, precum și un ferăstrău. De asemenea, vă puteți folosi de o cheie reglabilă (până la 20 mm), un cuțit, o șurubelniță Phillips și o șurubelniță cu cap plat.

Manoperă robustă

Unealta multifuncțională este fabricată din oțel inoxidabil 30Cr13 de înaltă calitate, care este rezistent la uzură și coroziune. Greutatea redusă și designul compact reprezintă, de asemenea, un avantaj, deoarece dimensiunile produsului sunt de 133 x 40,5 x 20 mm. În plus, veți găsi inclusă o husă practică, care vă va permite să depozitați multitool-ul confortabil și în siguranță.

Specificații:

Producător Nextool
Model NE20131
Număr de instrumente 9
Instrumente disponibile Clește cu nas ac / Clește clasic / Clește de tăiat cabluri / Clește de tăiat cabluri groase / Ferăstrău / Cheie / Cuțit / Șurubelniță Phillips / Șurubelniță cu cap plat
Material 30Cr13
Culoare Negru
Dimensiuni (produs asamblat) 133 x 40,5 x 20 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}