Nextool multitool NE20050 10in1 (verde)

119,00 lei

47 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mini-unealtă multifuncțională emblematică Nextool NE20050

Doriți să vă echipați cu o trusă de scule de buzunar care să vă ajute în timpul activităților zilnice și mai specializate? Nextool NE20050 este exact ceea ce vă trebuie! Acesta este echipat cu unelte precum clești și șurubelnițe, precum și cu accesorii practice, cum ar fi deschizătoare de sticle și de conserve.

Multe posibilități

Unealta multifuncțională Nextool vă va oferi acces la multe unelte utile. Modelul NE20050 este echipat, printre altele, cu 2 tipuri de clești și șurubelnițe, deschizătoare de sticle și de conserve și foarfeci (consultați specificațiile pentru lista completă de unelte). Produsul vă poate ajuta cu succes atât în sarcinile zilnice, cât și în cele mai specializate.

Design compact

Nextool NE20050 se bazează pe un design mic și compact. Acest lucru înseamnă că îl puteți avea întotdeauna cu dumneavoastră – îl puteți introduce chiar și în buzunar! De asemenea, este prevăzut cu un inel special care vă permite să atașați multimonitorul la chei. Optați pentru o funcționalitate care vă promovează confortul!

Specificații:

Producător Nextool
Model NE20050
Număr de instrumente 12
Instrumente disponibile Clește cu nas ac / Clește clasic / Foarfecă de tăiat cabluri / Fișă de unghii / Cuțit / Deschizător de sticle / Deschizător de conserve / Șurubelniță cu cap plat / Șurubelniță Phillips / Gaură pentru inel de chei / Breloc de chei / Foarfecă / Foarfece
Material principal 30Cr13
Culoare Argintiu-verde
Dimensiuni (produs asamblat) 62 x 27 mm
Greutate 78 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>