Nextool multitool NE20045 15in1 + set de biți (albastru)

156 lei

58 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Sailor pro multitool + set de biți Nextool NE20045

Multitool de la Nextool NE20045 conține până la 15 unelte practice pe care le puteți purta cu dumneavoastră în orice moment. Acestea variază de la unelte specializate care vă ajută la lucrări de finisare și bricolaj, până la obiecte de uz zilnic – cum ar fi un desfăcător de sticle sau o pilă.

Funcționalitatea pe primul loc

NE20045 este echipat cu 15 unelte practice care vă vor permite să efectuați atât sarcini zilnice, cât și sarcini mai specializate. Printre acestea se numără 2 tipuri de clești, un tăietor de cabluri, un fișier, un fierăstrău pentru lemn și o foarfecă (toate uneltele sunt enumerate în specificații). În plus, sunt incluse și 10 biți diferiți pentru a vă oferi și mai multe opțiuni.

Design compact

Acest multifuncțional este relativ mic (104 x 44 mm), permițându-vă să îl luați cu dvs. practic oriunde. Astfel, puteți fi sigur că veți fi întotdeauna pregătit să remediați rapid o defecțiune, să deschideți o sticlă sau să desfaceți un nod problematic. Optați pentru posibilități multiple într-un singur pachet – mereu în buzunar!

Kitul include:

  • Multitool
  • Husă
  • 10 biți (H3 / H4 / H5 / șurubelniță plată #3 / șurubelniță plată #5 / șurubelniță plată #7 / șurubelniță Phillips PH1 / șurubelniță Phillips PH2 / șurubelniță Phillips PH3 / biți de manșon)

Specificații:

Producător Nextool
Model NE20045
Număr de instrumente 15
Instrumente disponibile Clește cu nas ac / clește clasic / clește clasic / tăietor de cabluri / tăietor de sârmă dură / cuțit / alamă / desfăcător de sticle / șurubelniță cu cap plat / foarfecă / fierăstrău pentru lemn / șurubelniță Phillips / instrument de legat noduri / pilă / cuțit zimțat / dispozitiv de siguranță
Culoare Albastru-argintiu
Dimensiuni (produs asamblat) 104 x 44 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>