Navee N40 scuter electric

2.727 lei

69 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Navee N40 scuter electric

Bucurați-vă de o plimbare fără probleme prin oraș și nu numai. Scuterul electric Navee N40 oferă o viteză maximă de 25 km/h și are o autonomie de până la 40 km. De asemenea, se distinge printr-un sistem de frânare dublu, o capacitate de încărcare de până la 100 kg și rezistență la apă IPX4. Designul său pliabil și iluminarea frontală cu o luminozitate de 40 lux sunt avantaje suplimentare. Vehiculul este echipat, de asemenea, cu un motor de 350 W și cu roți mari de 10 inch.

Autonomie de până la 40 km

Călătorii zilnice la școală sau la serviciu, călătorii scurte în afara orașului sau poate o excursie în parc cu prietenii? Nu mai trebuie să vă faceți griji că scuterul dvs. rămâne brusc fără energie și vă deraiază planurile! N40 are o baterie încorporată de lungă durată care asigură o autonomie de până la 40 km. Uitați de faptul că trebuie să reîncărcați frecvent! Dar acesta nu este sfârșitul comodităților. Un sistem BMS avansat este responsabil pentru optimizarea bateriei.

O călătorie lină și plăcută

Simțiți vântul în păr și vă bucurați și mai mult de plimbare. Trotineta este echipată cu un motor fără perii, a cărui putere ajunge la 350 de wați. Drept urmare, acesta garantează o funcționare lină și stabilă și face față perfect pantelor de până la 12°. O călătorie confortabilă este asigurată, de asemenea, de o platformă mare cu o lățime de 15 cm și de un ghidon special conceput cu mânere plăcute la atingere.

Design îmbunătățit

Optați pentru soluții dovedite și bucurați-vă de confort. Trotineta este echipată cu roți de 10 inch cu anvelope pneumatice, care absorb perfect șocurile și permit o deplasare confortabilă chiar și pe denivelări. Acum nu veți mai fi intimidat de bordurile joase, de pavajele strâmbe sau de pavele! În plus, datorită cadrului robust din aliaj de aluminiu, trotineta poate suporta cu ușurință sarcini de până la 100 kg.

Bucurați-vă de o plimbare în siguranță

Fiți sigur că, dacă va fi nevoie, veți opri imediat și veți evita un accident. Trotineta oferă până la 2 frâne – electrice și pe disc – care garantează o distanță de frânare scurtă și fiabilitate. Atuul său suplimentar este iluminarea frontală cu o luminozitate de 40 lux. Datorită acestuia, vă puteți crește vizibilitatea în timpul mersului și veți ajunge cu ușurință acasă chiar și după lăsarea întunericului!

Ușor de utilizat

Alegeți dintre cele 3 niveluri de viteză și adaptați scuterul la așteptările dvs. Există, de asemenea, un mod special pentru pietoni – utilizați-l cu succes pe un trotuar aglomerat, de exemplu. Pentru a verifica opțiunea aleasă, aruncați pur și simplu o privire pe ecranul încorporat al vehiculului. Veți găsi, de asemenea, informații despre nivelul bateriei, viteza și multe altele.

Design pliabil

Transportul și depozitarea scuterului dvs. nu vă vor crea probleme. N40 se caracterizează prin designul său pliabil – odată pliat, acesta devine suficient de mic pentru a încăpea cu ușurință, de exemplu, în portbagaj, într-un colț de birou, garaj sau hol. Mai mult, dacă aveți nevoie, puteți muta cu ușurință vehiculul dintr-un loc în altul. Plierea și desfășurarea scuterului este foarte ușoară și rapidă.

Inclus

  • Scuter
  • Manual de utilizare
  • Încărcător
  • Cheie M3 (3 mm)

Specificații:

Producător Navee
Model N40
Gama maximă 40 km
Viteza maximă 25 km/h
Puterea nominală a motorului 350 W
Dimensiunea roților 10″
Înclinație max. 12%
Frâne Electrice, cu disc
Baterie 10 Ah
Timp de încărcare Aprox. 7-8 h
Rezistent la apă IPX4
Încărcare maximă 100 kg
Înălțimea utilizatorului 120-200 mm
Greutatea scuterului 14,5 kg
Dimensiuni Când este desfășurată: 1135 x 500 x 1172 mm;
Când este pliată: 1135 x 500 x 475 mm;
Lățimea ghidonului 50 cm
Lățimea platformei 15 cm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>