Mouse vertical fără fir Delux M618XSU BT/2.4G 4000DPI RGB

129,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Delux M618XSU mouse vertical cu fir 4000DPI RGB

Delux M618XSU este un mouse vertical care garantează un nivel maxim de confort chiar și pentru sesiuni de ore lungi în fața calculatorului. Dispozitivul permite ajustarea în 5 poziții a DPI până la 4000 și a ratei de reîmprospătare. Designul ergonomic al mouse-ului va reduce durerile la încheietura mâinii, în timp ce retroiluminarea colorată îi conferă o notă originală.

Delux/M618XSU-Black/5

Precizie ridicată

Reglați performanța mouse-ului în funcție de cerințele dumneavoastră și bucurați-vă de o precizie de neegalat! Mouse-ul oferă o reglare DPI în 5 trepte, ceea ce îl face perfect atât pentru munca de zi cu zi, cât și pentru jocurile captivante. De asemenea, vă permite să reglați rata de reîmprospătare, precum și programarea butoanelor selectate.

Delux/M618XSU-Black/1

Având în vedere confortul

Uitați de durerile obositoare ale încheieturii mâinii! Datorită designului său ergonomic, mouse-ul se așează perfect în mână, oferindu-vă confortul la care visați, chiar și în timpul sesiunilor lungi de joc, fără să vă simțiți obosit. Dispune de un buton special care vă permite să manevrați mouse-ul cu degetul mare. De asemenea, este prevăzut cu un suport magnetic special pentru a vă spori și mai mult confortul. În plus, mouse-ul este acoperit cu un material special anti-alunecare, oferindu-vă și mai mult control asupra funcționării sale.

Delux/M618XSU-Black/3

Lumina de fundal colorată

Modelul M618XSU este echipat cu iluminare din spate colorată, care nu numai că îi conferă mouse-ului un caracter unic, dar va fi o decorare interesantă a biroului dumneavoastră! De asemenea, îl puteți personaliza cu ușurință în funcție de preferințele dvs. – trebuie doar să descărcați un software special (disponibil numai pentru utilizatorii de dispozitive Windows).

Delux/M618XSU-Black/6

Inclus

  • mouse
  • Suport magnetic pentru încheietura mâinii
Producător Delux
Model M618XSU
Culoare Negru
Conexiune Cu fir
DPI 800 / 1200 / 1600 / 2400 / 4000
Rata de reîmprospătare 125 Hz / 250 Hz / 250 Hz / 500 Hz / 1000 Hz
Compatibilitate Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / MacOS