Mouse vertical fără fir Dareu LM109 Magic Hand Bluetooth + 2.4G (negru)

126 lei

10 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Mouse vertical fără fir Dareu LM109 – Magic Hand

Mouse-ul vertical fără fir Dareu LM109 are un design vertical ergonomic și este echipat cu 6 butoane. În plus, acesta are o rezoluție reglabilă de până la 2400 DPI. Datorită celor 2 moduri de conectare, puteți comuta liber între Bluetooth și 2.4G.

Formă ergonomică

Designul vertical face ca mouse-ul să se potrivească în mână, iar încheietura mâinii se flexează într-un mod natural. Dispozitivul este conceput pentru a ușura tensiunea musculară și pentru a oferi un confort de neegalat. Mouse-ul este fabricat din material prietenos cu pielea. La confortul său contribuie și finisajul, care este antiderapant și rezistent la transpirație.

Reglați după cum doriți

Viteza mouse-ului poate fi reglată. Opțiunile includ 800, 1600 sau 2400 DPI. Dispozitivul este echipat cu un comutator DPI cu funcție de memorie. Toate acestea înseamnă că îl puteți ajusta cu ușurință în funcție de așteptările dvs. și vă puteți bucura de un confort de neegalat în timp ce lucrați sau vă jucați.

Degetul mare în sus sau în jos

Partea superioară a mouse-ului, unde ar trebui să se afle în cele din urmă degetul mare, este echipată cu două butoane pentru trecerea înainte sau înapoi. Această funcție este utilă nu numai pentru jocuri, ci și pentru ceva la fel de simplu ca și navigarea în documente sau pagini web.Notă: Butoanele laterale nu sunt disponibile pentru dispozitivele Mac OS.

2 opțiuni de conectare

Puteți conecta dispozitivul la computer într-unul din cele două moduri. Puteți utiliza fie adaptorul USB, care asigură o transmisie de 2,4 GHz, fie puteți alege să utilizați modulul Bluetooth. Bucurați-vă de confortul tehnologiei wireless – așa cum vă place!

Producător Dareu
Model LM109
Tip Mouse fără fir
Conexiune 2.4G / Bluetooth
Raza de acțiune Până la 10 m
Număr de butoane 6
Rezoluție 800 / 1600 / 2400 DPI
Sursă de alimentare 1 x baterie AA (furnizată)
Dimensiune 138 x 75 x 68 mm
Culoare Negru
Compatibilitate Windows, Mac OS