Mouse universal Havit MS753 (negru/gri)

11,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mouse universal Havit MS753

Mouse-ul de calculator MS753 va funcționa bine atât la locul de muncă, cât și acasă. Datorită designului său ergonomic, acesta poate fi utilizat cu ușurință de către dreptaci și stângaci, copii și adulți. Fabricat din materiale de calitate excelentă – este extrem de durabil. Unitatea optică de înaltă calitate asigură o funcționare lină, iar portul USB 2.0 garantează un răspuns mai rapid.

Utilizare confortabilă

Designul ergonomic al mouse-ului asigură un confort extraordinar de utilizare. În plus, designul îl face ușor de utilizat atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci. Butoanele convenabile și rotița de defilare fac utilizarea computerului mult mai ușoară și mai plăcută.

Durată lungă de viață

Durata de viață de 3 milioane de clicuri este foarte mare pentru un model atât de mic, iar materialele folosite sunt extrem de durabile, prelungind și mai mult durata de viață. Mouse-ul Havit MS753 este surprinzător de robust și rezistent la deteriorări – vă va servi perfect timp de mulți ani.

Lucru confortabil la cel mai înalt nivel

Unitatea optică este cel mai mare atu al mouse-ului MS753, deoarece permite o funcționare lină și precisă. Produsul este echipat cu tehnologia de defilare silențioasă, ceea ce vă oferă o funcționare aproape silențioasă și, prin urmare, un confort ridicat. Conexiunea USB 2.0 asigură un timp de răspuns mult mai rapid al dispozitivului.

Specificații

Producător Havit
Model MS753
Culoare Negru-gri
Tip mouse Universal
Conectivitate Cu fir, USB 2.0
Senzor Optic
Rezoluție 1000 DPI
Număr de butoane 3
Roată de defilare Da
Interfață USB

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>