Mouse universal fără fir Havit MS989GT (negru/roșu)

17 lei

32 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Havit MS989GT Mouse fără fir

Sunteți în căutarea unui mouse versatil, potrivit atât pentru utilizarea zilnică ocazională, cât și pentru jocuri dinamice? Havit MS989GT se va dovedi a fi un adevărat succes! Dispozitivul este potrivit atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru stângaci și, datorită designului său ergonomic, oferă confort în utilizare. Acest mouse wireless 2.4G vă permite să reglați DPI-ul de la 800-1600, astfel încât îl puteți adapta perfect la nevoile dvs.

Conexiune wireless fiabilă – bucurați-vă de libertate

Spuneți adio cablurilor care vă limitează libertatea și descoperiți avantajele soluțiilor wireless. Mouse-ul Havit MS989GT utilizează tehnologia 2.4G și oferă o conexiune fiabilă și stabilă cu o rază de acțiune de până la 8 m. Astfel, puteți să lucrați, să navigați pe internet sau să vă jucați jocurile preferate fără întrerupere. Absența cablurilor încurcate vă va permite, de asemenea, să vă păstrați mai ușor biroul ordonat.

DPI reglabil – adaptați mouse-ul la nevoile dvs.

Doriți să vedeți dacă a fost adăugat ceva nou pe site-urile dvs. preferate? Aveți de gând să vă editați fotografiile de călătorie? Sau preferați să jucați un joc? Cu o sensibilitate reglabilă de la 800-1600 DPI, mouse-ul MS9989GT este perfect pentru acestea și pentru multe alte utilizări! Personalizați-i performanța în funcție de nevoile dvs. și bucurați-vă de fluiditatea viselor dvs.

Adaptabil pentru toți utilizatorii

Mouse-ul a fost proiectat ținând cont de diferitele forme ale mâinilor, pentru a se potrivi cât mai bine nevoilor variate ale utilizatorilor. Acest lucru îl face potrivit atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci. Designul ergonomic al MS989GT înseamnă că îl puteți folosi ore întregi fără să vă obosiți. Dispozitivul nu vă solicită încheieturile mâinilor și este incredibil de confortabil de utilizat.

Ușor de utilizat și puternic

Sistemul plug & play face ca instalarea mouse-ului să fie rapidă și ușoară – nu trebuie să pierdeți timp cu configurări complicate. Receptorul compact poate fi depozitat în interiorul dispozitivului, ceea ce îl face ușor de transportat și depozitat. În plus, funcția de repaus automat reduce consumul de energie. O singură baterie AA este suficientă pentru a alimenta mouse-ul, ceea ce asigură o durată de funcționare surprinzător de lungă.

Producător Havit
Model MS989GT
Conexiune fără fir 2.4 GHz
Raza de acțiune Până la 8 m
Dimensiuni 104 x 58 x 37 mm
Număr de butoane 4
Rezoluție 800-1600 DPI
Durata de viață a butoanelor Aprox. 1.000.000 de clicuri
Sursă de alimentare 1 x baterie AA (se recomandă utilizarea bateriilor alcaline)