Mouse universal fără fir Havit MS626GT ( negru )

25 lei

143 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Mouse fără fir Havit MS626GT

Veți utiliza cu succes MS626GT atât la locul de muncă, cât și atunci când pur și simplu navigați pe internet. Mouse-ul are o rezoluție de 1200 DPI și se distinge, de asemenea, prin funcționarea sa lină. Designul său ergonomic îl face confortabil de utilizat, iar funcționarea sa silențioasă nu vă va deranja. Conexiunea de 2,4 GHz asigură o transmisie stabilă a semnalului, iar materialul ABS este responsabil pentru durabilitatea sa.

Potrivit pentru o varietate de aplicații

Puteți utiliza mouse-ul Havit, de exemplu, pentru design grafic, navigare pe internet sau jocuri. Cu o rezoluție de 1200 DPI, tehnologia sa optică asigură o funcționare lină și precisă. De asemenea, se remarcă prin răspunsul rapid la mișcare, pentru un confort și mai mare.

Funcționare fără fir

Un cablu nu vă va mai restricționa mișcările. Mouse-ul Havit funcționează fără fir, conectându-se prin 2,4 GHz. Raza de acțiune a semnalului este de 10 m pe o rază de 360°. În plus, datorită funcției plug & play, poate fi conectat în doar câteva momente. Nu mai este nevoie să instalați drivere suplimentare, pur și simplu conectați receptorul micro USB (furnizat) la computer. Mouse-ul este alimentat de o baterie AA, asigurând o durată de viață lungă.

Confortabil pentru utilizare

Mouse-ul a fost conceput pentru a oferi un confort de lungă durată. Designul său ergonomic înseamnă că MS626GT se așează perfect în mână, iar utilizarea plasticului ABS ecologic contribuie la durabilitatea sa. În plus, funcționarea sa silențioasă nu va fi o pacoste, astfel încât îl puteți utiliza în locuri precum biblioteca sau universitatea.

Producător Havit
Model MS626GT
Culoare negru
Conectivitate wireless 2,4 GHz
Raza de acțiune până la 10 m
Dimensiuni 105 x 58 x 31 mm
Număr de butoane 3
Rezoluție 1200 DPI
Durata de viață a butoanelor Până la 3.000.000 de clicuri
Sursă de alimentare 1 x baterie AA (se recomandă bateriile alcaline)