Mouse fără fir Havit HV-MS989GT (negru și argintiu)

52 lei

98 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Havit Wireless Mouse HV-MS989GT (argintiu)

Descoperiți o nouă calitate a muncii și a divertismentului cu mouse-ul wireless Havit! Îl puteți conecta cu ușurință la dispozitivul dorit în banda de 2,4 GHz și, datorită DPI-ului său reglabil, îi puteți adapta precizia la nevoile dvs. Butoanele sale au o durată de viață de până la 1 milion de clicuri, așa că vă va servi bine pentru o perioadă lungă de timp.

12Havit/HV-MS989GT/4

Libertate fără fir

Uitați de cablurile încurcate! Mouse-ul Havit se conectează la hardware-ul ales de dvs. în banda de 2,4 GHz, cu o rază de semnal de până la 8 metri. Datorită funcției sale plug & play, utilizarea sa devine cu adevărat lipsită de complicații – trebuie doar să conectați mini-receptorul în dispozitiv! Nu mai trebuie să pierdeți timp cu instalări sau configurații complicate – Havit HV-MS989GT este gata de funcționare imediat ce îl conectați.

12Havit/HV-MS989GT/3

Rezoluție reglabilă

Mouse-ul Havit a fost dezvoltat ținând cont de diferitele nevoi ale utilizatorilor. Cu un DPI reglabil de la 800 la 1600, aveți control deplin asupra preciziei și vitezei cursorului pe ecran. Fie că lucrați la proiecte de design grafic, vă jucați jocurile preferate sau pur și simplu navigați pe internet, acum puteți ajusta cu ușurință performanța mouse-ului pentru a se potrivi oricărei sarcini.

12Havit/HV-MS989GT/6

Confort excepțional

Designul ergonomic al mouse-ului face ca acesta să se adapteze perfect la forma mâinii tale, asigurând o poziție naturală a încheieturii mâinii, chiar și în timpul orelor lungi de lucru. Havit HV-MS989GT oferă, de asemenea, o funcție de auto-sleep pentru a vă ajuta să economisiți energie. Mouse-ul intră automat în sleep atunci când nu îl folosiți pentru o anumită perioadă de timp – o singură apăsare și este din nou gata de funcționare!

12Havit/HV-MS989GT/7

Producător Havit
Model HV-MS989GT
Culoare Argintiu
Conexiune fără fir 2,4 GHz
Raza de acțiune Până la 8 m
Număr de butoane 4
Rezoluție 800-1600 DPI
Durata de viață a butoanelor 1.000.000 de clicuri
Dimensiuni 104 x 58 x 37 mm
Sursă de alimentare 1 x baterie AA (se recomandă bateriile alcaline)