Mouse fără fir Dareu UFO 2.4G (gri)

40 lei

36 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Dareu UFO UFO 2.4G Wireless Mouse (gri)

Mouse-ul wireless Dareu UFO este perfect pentru utilizarea zilnică la serviciu sau atunci când navigați pe internet. Se conectează la echipamentele compatibile în 2 moduri. În plus, se conectează la 2 dispozitive simultan. Este alimentat de max. Designul ergonomic îl face confortabil de utilizat.

03Dareu/LM166D-UFO-Silver/9

Funcționare fără fir

Spuneți adio cablurilor prea scurte sau care se încurcă. Mouse-ul Dareu UFO funcționează fără fir, oferind confort de utilizare. Se conectează la un dispozitiv compatibil în banda 2.4G sau prin Bluetooth. Ca urmare, vă puteți bucura de un semnal rapid și stabil de până la 10 m. În plus, îl veți conecta la 2 dispozitive în același timp – apăsați butonul dedicat pentru a comuta între ele.

03Dareu/LM166D-UFO-Silver/2

Sursă de alimentare eficientă

Nu vă faceți griji că mouse-ul dvs. va refuza să funcționeze atunci când vă așteptați mai puțin. Dareu UFO este alimentat de 1 sau 2 baterii AA și nu consumă multă energie. Acest lucru se traduce în aproximativ 12 luni de funcționare.

03Dareu/LM166D-UFO-Silver/6

Funcționare silențioasă

Personalizați funcționarea mouse-ului dvs. pentru a se potrivi nevoilor dvs. Dareu UFO vă permite să alegeți între 2 moduri de funcționare. Primul este caracterizat de o funcționare silențioasă, deci este perfect, de exemplu, atunci când lucrați noaptea. Al doilea mod este ușor mai zgomotos, astfel încât îl puteți utiliza la birou.

03Dareu/LM166D-UFO-Silver/5

Ergonomic

Mouse-ul Dareu UFO are un design ergonomic și ușor, astfel încât îl puteți folosi mult timp fără să vă simțiți obosit. Mai mult, acesta oferă o funcționare lină – astfel încât funcționează bine pe o varietate de suprafețe. În plus, are un spațiu de depozitare pentru receptorul USB – astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că îl pierdeți.

03Dareu/LM166D-UFO-Silver/7

Inclus

  • mouse
  • Receptor USB
Producător Dareu
Model UFO
Culoare gri
Conexiune fără fir, 2.4G, Bluetooth
Raza de acțiune 2.4G (10 m), Bluetooth (8 m)
DPI 1200
Număr de butoane 2
Sursă de alimentare x2 AA/x1 AA
Dimensiuni 109 x 56 x 33 mm (mouse), 19 x 14,5 x 6 mm (receptor USB)
Greutate 73 g