Mouse de gaming fără fir Havit MS969WB

191 lei

54 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Mouse de gaming fără fir Havit MS969WB

Havit MS969WB Wireless Gaming Mouse este o combinație de înaltă performanță, personalizare și stil, conceput pentru jucătorii care caută precizie și confort. Dotat cu funcții avansate, cum ar fi macro-uri programabile, iluminare personalizabilă și o durată de viață impresionantă a tastelor, acest mouse este un must-have pentru orice pasionat de jocuri. Culoarea sa albă adaugă o notă elegantă, în timp ce posibilitatea de a modifica rezoluția DPI permite personalizarea. Iată cinci caracteristici cheie care diferențiază mouse-ul Havit MS969WB.

Iluminare LED personalizată

Mouse-ul Havit MS969WB oferă 10 tipuri de iluminare LED, permițându-vă să îi personalizați aspectul pentru a se potrivi stilului și trusei dvs. de joc. Fiecare set de rezoluții DPI este indicat de o culoare diferită a luminii, ceea ce facilitează identificarea și personalizarea în funcție de nevoile tale de joc. Lumina poate fi schimbată cu ușurință cu un singur clic, adăugând funcționalitate și estetică.

Rezoluție și precizie ridicate

Cu o rezoluție de 1000 până la 16000 DPI, mouse-ul Havit MS969WB garantează o precizie excepțională și o mișcare lină. Posibilitatea de a schimba DPI din mers permite jucătorilor să se adapteze rapid la diferite scenarii de joc, de la țintirea de precizie la manevre rapide.

Programare macro

Datorită software-ului producătorului, utilizatorii pot programa macro-uri, ceea ce este de neprețuit pentru jocurile care necesită combinații rapide și complexe de taste. Această caracteristică vă permite să maximizați performanța și să personalizați mouse-ul pentru a se potrivi stilului dvs. individual de joc.

Durabilitate și confort de lungă durată

Mouse-ul oferă o durată de viață de până la 3 milioane de clicuri, asigurând o performanță de lungă durată și fiabilă. Forma ergonomică și designul wireless asigură confort chiar și în timpul sesiunilor lungi de joc, reducând oboseala mâinilor.

Ușor de utilizat

Gestionarea setărilor mouse-ului este intuitivă datorită software-ului producătorului, care vă permite să personalizați iluminarea, DPI, macrourile și funcțiile tastelor. În plus, un indicator luminos de încărcare vă permite să cunoașteți starea bateriei, asigurând un joc neîntrerupt.

Marca Havit
Model MS969WB
Culoare Alb
Număr de taste 7
Rezoluție 1000, 2000, 3000, 5000, 10000, 16000DPI
Tensiune 5V
Curent 150mAh
Durata de viață a tastelor 3.000.000 de clicuri
Lungime cablu 1.6m