Motospeed Tastatură mecanică fără fir GK89 2.4G (negru)

355 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tastatura mecanică fără fir Motospeed GK89

Aveți nevoie de o tastatură care să vă ofere un nivel ridicat de confort și să se concentreze pe soluții moderne și convenabile? Motospeed GK89 este exact pentru tine! Opțiunea de conectare prin cablu sau prin banda wireless 2.4G vă va oferi o mare libertate, iar designul ergonomic cu retroiluminare RGB garantează ușurința de utilizare și valoarea vizuală.

2 posibilități de conectare

Pentru a experimenta libertatea deplină a soluțiilor wireless, puteți conecta tastatura la computerul dvs. în banda 2.4G – folosind receptorul USB. Sau puteți alege să folosiți cablul inclus. În plus, puteți conecta tastatura la 2 dispozitive în același timp și puteți comuta liber între ele în timp real.

Utilizare convenabilă

Sistemul plug&play vă va asigura că o puteți utiliza fără a instala niciun software suplimentar, în timp ce picioarele rabatabile garantează dispozitivului un unghi optim. În plus, suportul ergonomic detașabil pentru palmă va oferi un confort sporit. Tastatura este compatibilă cu Windows XP, 7, 8, Vista și IBM.

Comutatoare OUTEMU Blue

Dispozitivul dispune de o dispunere standard de 104 taste cu comutatoare OUTEMU Blue, care au o durată de viață de până la 50 de milioane de clicuri. Acest lucru garantează confortul în timpul utilizării în mărime naturală. De asemenea, puteți utiliza tastele funcționale pentru a prelua controlul multimedia sau pentru a modifica efectul de iluminare din spate.

Retroiluminare cu LED-uri

Tastatura este prevăzută cu iluminare de fundal cu LED albastru gheață. De asemenea, puteți personaliza efectul de retroiluminare în 6 configurații folosind combinații de taste. Personalizați aspectul stației dvs. de lucru și bucurați-vă de calități vizuale care sporesc stilul modern al hardware-ului.

Setul include:

  • Tastatură
  • Receptor USB 2.4G
  • Cablu de la microUSB la USB
  • Suport ergonomic
  • Extractor de tastatură
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Motospeed
Model GK89
Tip Mecanic
Culoare Negru
Conexiune Cu fir / fără fir
Interfață Micro-USB la USB / 2.4G
Raza de acțiune în modul wireless 10m
Număr de taste 104
Comutatoare Outemu Blue
Durata de viață a tastelor 50 de milioane de apăsări de taste
Iluminare de fundal Albastru gheață
Tensiune de funcționare 5 V c.c. (mod cu fir) 3,7 V c.c. (mod fără fir)
Curent de funcționare 100mA (mod cu fir) 80mA (mod fără fir)
Material ABS, aliaj de aluminiu
Greutate 860 g
Dimensiuni 438 x 135 x 38 mm
Sursă de alimentare Baterie reîncărcabilă cu litiu-polimer de 1300 mAh
Compatibilitate Windows XP/7/8/10
Altele Funcție anti-ghosting, 6 moduri de iluminare din spate, moduri de iluminare din spate personalizabile, 12 taste funcționale, blocare WIN, N-key rollover

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>