Motospeed K87S RGB Tastatură mecanică pentru jocuri (alb)

260 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tastatură mecanică Motospeed K87S RGB

Tastatura Motospeed K87S a fost creată cu gândul la nevoile gamerilor. Datorită designului său ergonomic, aceasta permite o utilizare extrem de confortabilă și relaxată. Comutatoarele de culoare roșie oferă o fluiditate de operare de neegalat și își vor dovedi valoarea atât în timpul jocurilor, cât și în timpul tastaturii. În plus, retroiluminarea colorată conferă dispozitivului o senzație de gaming.

Performanță fiabilă

Bucurați-vă de un joc dinamic și doborâți noi recorduri – Motospeed vă oferă încrederea că fiecare apăsare de tastă va fi înregistrată în mod fiabil. K87S suportă N-Key rollover, astfel încât puteți efectua cu încredere chiar și cele mai complexe combinații de taste. Tasta Windows poate fi, de asemenea, blocată pentru a preveni apăsarea accidentală a tastelor în timpul jocurilor.

Profesionalism și simplitate

Tastatura iluminată nu numai că arată grozav, dar facilitează și lucrul la calculator. K87S este concepută special pentru gameri și pentru cei care lucrează la birou. De asemenea, îi puteți personaliza aspectul după bunul dumneavoastră plac! Motospeed vă oferă posibilitatea de a alege dintre 14 moduri de iluminare din spate – trebuie doar să apăsați FN+INS pentru a le seta.

Rezistență impresionantă a tastelor

Cu Motospeed, puteți lucra sau vă puteți juca oricât de mult timp doriți – K87S nu vă va dezamăgi! Tastele sale au o durată de viață de până la 50 de milioane de clicuri. Acest dispozitiv robust și durabil vă va servi bine pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, tastatura arată foarte bine – carcasa transparentă originală oferă efecte RGB și mai interesante.

Cu gândul la gameri și la confort

Comutatoarele robuste OUTEMU Red oferă o fluiditate și o viteză de neegalat – indiferent dacă vă jucați jocul preferat sau lucrați. În plus, accesoriul este prevăzut cu 12 taste funcționale, astfel încât nu trebuie să căutați setări pe calculator pentru a activa lumina de fundal sau pentru a deschide căsuța de e-mail. Butoanele K87S sunt plăcute la atingere și cedează ușor la degetele dumneavoastră.

INCLUSE:

– Tastatura

– Manual de utilizare

Specificații

Producător Motospeed
Model K87S
Tip Mecanic
Culoare alb
Conexiune

Cu fir

Material ABS, aliaj de aluminiu
Durata de viață a cheii 50 de milioane de apăsări de taste
Iluminare RGB
Tensiune de funcționare DC 5V
Curent de operare 500 mA
Număr de taste 87
Compatibilitate Windows XP/7/8/10 / IBM
Dimensiuni 351x117x34 mm
Greutate 752g
Comutatoare OUTEMU Roșu
Interfață USB
Altele Funcție anti-ghosting, 14 moduri de iluminare din spate, moduri de iluminare din spate personalizabile, 8 variații de culoare a iluminării din spate, 12 taste funcționale, blocare WIN, N-key rollover

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>