Motospeed GK82 2.4G tastatură mecanică fără fir 2.4G

267 lei

32 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tastatura mecanică Motospeed GK82

Motospeed GK82 este o tastatură compactă care nu are un pad numeric. Dimensiunile sale reduse o fac extrem de practică și portabilă, astfel încât o puteți lua cu dvs. aproape oriunde. Are 87 de taste și suportă funcția anti-ghosting. O puteți conecta atât prin cablu, cât și wireless, ceea ce vă oferă și mai multă libertate. Retroiluminarea LED cu 6 moduri disponibile îi conferă un caracter de joc unic.

Construit pentru gameri

Comutatoarele albastre oferă un răspuns rapid și sunt surprinzător de silențioase. Axele mecanice high-end se remarcă prin durabilitatea lor și vă permit să vă bucurați de o funcționare lină. De asemenea, tastele de la GK82 sunt foarte ușor de curățat. Tastatura oferă, de asemenea, tehnologie anti-ghosting și N-key rollover, ceea ce înseamnă că puteți apăsa mai multe taste simultan și puteți efectua combinații complexe în joc fără griji. Fiecare apăsare de tastă va fi înregistrată corect!

Conectați-o cum doriți

Tastatura poate fi conectată la computer prin intermediul unui cablu USB sau fără fir. Acest lucru creează posibilități aproape nelimitate. Profitați de conexiunea 2.4G pentru a vă bucura de libertatea visurilor dvs. în timpul jocurilor. Transmisia rapidă și stabilă, cu o rază de acțiune de până la 10 m, vă va satisface cu siguranță așteptările. Iar dacă doriți o fiabilitate totală sau doriți să vă încărcați convenabil dispozitivul, utilizați un cablu USB.

Durată lungă de funcționare

GK82 este echipat cu o baterie de 1300 mAh care te va surprinde prin performanțele sale. Aceasta permite tastaturii să reziste până la 500 de ore cu o singură încărcare (cu lumina de fundal dezactivată). De asemenea, dispozitivul dispune de un sistem de securitate avansat care îl protejează eficient împotriva deteriorării. Prin urmare, încărcarea tastaturii este complet sigură.

Caracter de joc autentic

Tastatura iese în evidență prin designul său unic de e-sport. Datorită designului său ergonomic, nu vă încordează încheieturile mâinilor și garantează un confort excepțional. Există, de asemenea, 12 taste funcționale și posibilitatea de a bloca tasta Windows. În plus, retroiluminarea cu LED-uri albastre conferă dispozitivului o senzație fantastică de gaming. De asemenea, puteți alege dintre 6 moduri de iluminare din spate – cu siguranță veți găsi ceva care să vi se potrivească.

Durabilitate

Dispozitivul este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aliajul de aluminiu. Prin urmare, se remarcă printr-o durabilitate sporită și rezistență la uzură. În plus, butoanele tastaturii au o durată de viață de aproximativ 50.000.000 de clicuri, ceea ce o face incredibil de durabilă. Indiferent de cât de des jucați și de cât de dinamice sunt jocurile dvs., vă puteți bucura de funcționalitatea GK82 pentru o perioadă lungă de timp.

INCLUDE:

– Tastatură

– Receptor USB 2.4G

– Cablu USB-C la USB

– Extractor pentru tastatură

– Manual de utilizare

Specificații

Producător Motospeed
Model GK82
Tip Mecanic
Culoare Negru
Dimensiuni 350 x 133 x 37 mm
Conexiune Cu fir / fără fir
Interfață USB-C la USB / 2.4G
Greutate 710 g
Raza de acțiune fără fir 10 m
Comutatoare Comutatoare Outemu Red
Număr de taste 87
Durata de viață a tastelor 50 de milioane de clicuri
Iluminare de fundal Albastru gheață
Tensiune de funcționare 5 V (mod cu fir) DC 3,7 V (mod fără fir)
Curent de funcționare 100mA (mod cu fir) 80mA (mod fără fir)
Material ABS, aliaj de aluminiu
Sursă de alimentare Baterie reîncărcabilă Li-Polimer 1300mAh
Compatibilitate Windows XP/7/8/10
Alte Funcție anti-ghosting, 6 moduri de iluminare din spate, moduri de iluminare din spate personalizabile, 12 taste funcționale, blocare WIN, N-key rollover

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>