Motospeed CK69 RGB Tastatură mecanică pentru jocuri (alb)

321,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Motospeed CK69 tastatură mecanică pentru jocuri

Motospeed CK69 este o tastatură mecanică pentru jocuri care a fost proiectată cu un design compact și iluminare de fundal RGB dinamică. Tot ce ai nevoie pentru a conecta dispozitivul este un cablu USB-C, iar comutatoarele Gateron asigură o experiență de utilizare confortabilă.

Comutatoare de înaltă performanță

Tastatura dispune de 67 de taste Gateron, care au o durată de viață de până la 50 de milioane de clicuri. Mai mult, fiecare este echipată cu o suprapunere de polimer sublimat care a fost sublimată de cinci ori. Acest lucru înseamnă că confortul utilizatorului este la un cu totul alt nivel. În plus, dacă doriți să schimbați locația butoanelor – o puteți face chiar și în timp ce dispozitivul este în funcțiune!

O nouă dimensiune a experienței de joc

Dispozitivul dispune de iluminare de fundal RGB. Descoperiți un nou nivel superior de imersiune în timp ce vă jucați titlul preferat! În plus, tastatura a fost proiectată pentru a conține doar cele mai necesare taste pentru jocuri. Cele 67 de taste corespund perfect cererii, iar tastatura în sine câștigă în compactitate.

Design ergonomic

Prin golirea tastaturii de cele 37 de taste de care jucătorii nu au nevoie, au fost dezvoltate o serie de soluții pentru a aduce confortul de joc la un nivel cu totul nou! Butoanele tastelor sunt poziționate mai aproape unele de altele, făcând combinațiile de taste mult mai accesibile. În plus, nu va exista niciodată un conflict atunci când sunt apăsate mai multe taste, iar aceste taste au o reacție extrem de rapidă.

Control multimedia

Dispozitivul dispune, de asemenea, de un buton rotativ care vă permite să preluați cu ușurință și în mod convenabil controlul sistemului multimedia. Folosiți-l pentru a regla volumul și pentru a pune pe pauză sau a relua o melodie. În plus, tastatura este echipată cu taste funcționale, care extind funcționalitatea echipamentului. Cu modelul CK69 aveți tot ce vă trebuie, dar fără extra-uri inutile!

Compatibilitate largă pe un singur cablu

Conectați Motospeed CK69 cu un singur cablu de tip USB-C. Uitați de cablurile încurcate, acum vă puteți configura cu ușurință stația de lucru pentru jocuri! Dispozitivul este compatibil cu Windows XP, Vista, 7, 8 și 10.

CE ESTE INCLUS:

– Tastatură

– Cablu USB-C la USB

– Extractor pentru tastatură

– Manual de utilizare

Specificații

Producător Motospeed
Model CK69
Tip tastatură Mecanică
Conexiune Cu fir
Număr de taste 67
Dimensiuni 329×115,6×40 mm
Interfață USB-C la USB
Lungime cablu 1.5 m
Compatibilitate Windows XP/7/8/10
Culoare Alb
Material ABS, aliaj de aluminiu
Iluminare RGB
Altele

Funcție anti-ghosting, 21 de moduri de iluminare din spate, moduri de iluminare din spate personalizabile, 9 culori de iluminare din spate, 12 taste funcționale, rotiță de control, blocare WIN, N-key rollover

Durata de viață a tastelor 50 de milioane de clicuri
Greutate 980 g
Tensiune de funcționare 5 V
Curent de funcționare 200 mA
Comutatoare Gateron Red

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>