Motospeed CK62 Tastatură mecanică fără fir RGB Bluetooth (alb)

50 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tastatura mecanică Motospeed CK62

Motospeed CK62 este o tastatură cu 61 de taste fără tastatură numerică și taste săgeată. Dimensiunile sale compacte o fac extrem de practică, astfel încât o puteți lua cu dvs. practic oriunde mergeți. Conectivitatea sa fără fir Bluetooth și compatibilitatea largă vă oferă o libertate aproape nelimitată. Retroiluminarea RGB îi conferă o senzație reală de gaming, în timp ce opțiunea de blocare a tastei Windows evită întreruperile nedorite în timpul jocului. De asemenea, puteți personaliza aspectul accesoriului alegând 1 dintre cele 19 moduri de iluminare din spate.

Conectați-l în 2 moduri

Datorită conectivității Bluetooth a tastaturii, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cablurile enervante. CK62 este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor obișnuite, așa că o poți folosi cu ușurință și cu hardware-ul tău. De asemenea, puteți conecta tastatura la până la 3 dispozitive în același timp! De asemenea, puteți conecta accesoriul la computer cu un cablu USB.

Design modern

Tastatura Motospeed se caracterizează prin designul său modern, ceea ce o face un adevărat punct de atracție pe orice birou. Cu designul său atemporal, specific sporturilor electronice, CK62 nu este doar elegantă, ci și ergonomică – este concepută astfel încât să nu vă încordeze încheieturile mâinilor și să nu vă obosească mâinile. Astfel, puteți utiliza tastatura ore în șir.

Jocurile de noroc în cea mai bună formă

Comutatoarele mecanice ale tastaturii CK62 vă vor oferi un avantaj în orice joc. Un alt punct în plus este opțiunea de blocare a tastei Windows. Dacă o folosiți, nu veți fi niciodată întrerupt de o apăsare accidentală a unei taste într-un moment crucial al jocului și veți avea șansa de a bate noi recorduri!

Retroiluminare adevărată pentru jocuri

Retroiluminarea RGB colorată adaugă tastaturii un aer de gaming fantastic. De asemenea, este personalizabilă, astfel încât puteți ajusta aspectul în funcție de preferințele dvs. Astfel, CK62 poate completa și mai bine biroul tău de gaming. Alegeți dintre cele 19 moduri de iluminare din spate disponibile și jucați la orice oră din zi sau din noapte fără probleme de vizibilitate.

Durabilitate

Tastatura a fost fabricată din materiale de calitate excelentă, ceea ce o face extrem de durabilă și rezistentă la uzură. Butoanele sale au o durată de viață de 50 de milioane de clicuri, ceea ce înseamnă că vor rezista foarte mult timp. Toate acestea se adaugă la o durabilitate excepțională a dispozitivului – vă puteți bucura de funcționalitatea sa chiar și timp de mulți ani. Tastatura este, de asemenea, rezistentă la apă și la praf.

INCLUDE:

– Tastatura

– Cablu USB-C la USB

– Extractor pentru tastatură

– Manual de utilizare

Specificații

Producător Motospeed
Model CK62
Tip Mecanic
Conexiune Cu fir / fără fir
Interfață USB-C la USB / Bluetooth
Raza de acțiune wireless 10 m
Durata de viață a tastelor Aproximativ 50 de milioane de clicuri
Număr de taste 61
Comutatoare Ouetmu albastru
Iluminare de fundal RGB
Tensiune de funcționare DC 5V (mod cu fir) DC 3,7V (mod fără fir)
Curent de funcționare 300mA (mod cu fir) 200mA (mod fără fir)
Material ABS, aliaj de aluminiu
Greutate 465 g
Dimensiuni 290x100x40 mm
Culoare Alb
Sursă de alimentare Baterie reîncărcabilă litiu-ion 1300mAh
Compatibilitate Windows XP/7/8/10 / Mac OS / iOS / Android
Altele Funcție anti-ghosting, 19 moduri de iluminare de fundal, moduri de iluminare de fundal personalizabile, 9 variații de culoare a luminii de fundal, 12 taste funcționale, blocare WIN, N-key rollover

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>