Motospeed CK61 RGB Tastatură mecanică de gaming Motospeed CK61 RGB

208 lei

58 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Motospeed CK61 Tastatură mecanică pentru jocuri Motospeed CK61

Obțineți un avantaj față de rivalii dvs. cu tastatura de la Motospeed! Accesoriul suportă tehnologia anti-ghosting pentru a preveni apăsarea accidentală a tastelor nedorite. Echipată cu switch-uri albastre, aceasta va funcționa bine atât la muncă, cât și în timpul jocurilor. Se remarcă printr-o durată lungă de viață a tastelor, de până la 50 de milioane de clicuri. În plus, construcția etanșă previne pătrunderea apei și deteriorarea accesoriului, iar cele 14 moduri de iluminare de fundal RGB dau CK61 o notă de gaming.

Construcție robustă

CK61 este o tastatură mecanică care se remarcă prin robustețe. Dispozitivul are 61 de taste cu o durată de viață de până la 50 de milioane de clicuri. În plus, designul său rezistent la scurgeri protejează CK61 de inundații. Astfel, o puteți folosi chiar și în timpul celor mai interesante jocuri fără să vă faceți griji cu privire la deteriorări.

Compatibil

Vă faceți griji că tastatura nu va fi compatibilă cu hardware-ul dumneavoastră? Nu fiți! Accesoriul are un port USB 2.0, permițându-vă să îl conectați la un computer cu Windows XP/7/8/10/10 / Mac OS.

Retroiluminare RGB pentru jocuri

Completați-vă zona de gaming cu tastatura Motospeed. Modelul CK61 dispune de iluminare de fundal RGB pentru un aspect elegant. În plus, puteți alege între 14 moduri pentru a personaliza aspectul accesoriului.

INCLUSE:

– Tastatura

– Cablu USB-C la USB

– Extractor pentru tastatură

– Manual de utilizare

Specificații

Producător Motospeed
Model CK61
Tip mecanic
Comutatoare Ouetmu albastru
Culoare negru
Conexiune Cu fir
Durata de viață a tastelor 50 de milioane de clicuri
Iluminare RGB
Număr de taste 61
Interfață USB-C la USB
Curent de funcționare 300 mA
Tensiune de funcționare 5 V C.C.
Material ABS, aliaj de aluminiu
Compatibilitate Windows XP/7/8/10 / Mac OS
Dimensiuni 290x100x40 mm
Greutate 465g
Altele Funcție anti-ghosting, 14 moduri de retroiluminare, moduri de retroiluminare personalizabile, 8 culori de retroiluminare, 12 taste funcționale, WIN lock, N-key rollover

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>