Mobvoi TicWatch GTH smartwatch (Raven Black)

34,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Ceasul inteligent TicWatch GTH

Ai grijă de sănătatea ta, îmbunătățește-ți condiția fizică și nu pierde niciodată un mesaj important. Ceasul inteligent TicWatch GTH măsoară temperatura pielii și monitorizează ritmul cardiac, ritmul respirației, saturația de oxigen din sânge și somnul. Vă permite să alegeți dintre 14 moduri de sport și este rezistent la apă până la 5 ATM. Funcționarea sa convenabilă este permisă de un ecran color de înaltă rezoluție de 1,55″. Dispozitivul se remarcă, de asemenea, prin durata lungă de funcționare, care ajunge la 10 zile cu o singură încărcare.

Grijă pentru sănătatea dumneavoastră

Ceasul inteligent vă va oferi informații valoroase despre sănătatea dumneavoastră. Acesta poate măsura temperatura pielii cu o precizie de aproximativ 0,1°C și vă va notifica imediat orice schimbare îngrijorătoare. De asemenea, TicWatch GTH vă poate măsura cu precizie ritmul cardiac și saturația de oxigen din sânge timp de până la 24 de ore pe zi. De asemenea, vă monitorizează ritmul respirației și nivelul de stres. Toate acestea vă vor permite să vă cunoașteți mai bine corpul și să reacționați în timp util la simptomele alarmante.

Intrați în formă

Îmbunătățiți-vă performanța în sportul preferat sau încercați ceva nou. Ceasul inteligent oferă 14 moduri de sport, cum ar fi alergare, ciclism, înot, gimnastică sau alpinism, de exemplu. Acesta numără pașii, distanțele parcurse și caloriile arse, vă măsoară ritmul cardiac în timpul exercițiilor fizice și vă permite să vă stabiliți alte obiective de atins. În plus, sistemul special de detectare TicMotion recunoaște anumite activități și vă reamintește să vă înregistrați antrenamentul.

Afișaj clar

Ce face ca smartwatch-ul să fie atât de confortabil și plăcut de utilizat? TicWatch GTH este echipat cu un afișaj rotund de înaltă rezoluție de 360 x 320 px, sensibil la atingere, de 1,55″, care oferă o imagine clară și ușor de citit în aproape orice condiții de iluminare. De asemenea, îi puteți personaliza designul după bunul dvs. plac. Dacă doriți, încărcați fotografia dvs. preferată și setați-o ca fundal al ecranului – conferind astfel dispozitivului un caracter unic.

Rămâneți conectat

Nu veți pierde nimic important cu TicWatch GTH. Atunci când îl asociați cu telefonul dvs., acesta vă va informa instantaneu despre apelurile și notificările primite. Mesajele pe care le primiți vor fi afișate pe ecranul ceasului inteligent – Trebuie doar să ridicați încheietura mâinii pentru a le citi! Dispozitivul suportă 7 limbi și este compatibil cu multe aplicații populare.

Funcții suplimentare

Ceasul inteligent oferă și mai multe funcții utile. De exemplu, vă permite să controlați de la distanță muzica difuzată de pe smartphone. Acum, este suficient să ridicați încheietura mâinii pentru a pune pe pauză o melodie sau pentru a trece la alta – nu mai este nevoie să căutați telefonul de fiecare dată! TicWatch GTH vă va reaminti, de asemenea, să vă mișcați dacă stați prea mult timp într-un loc. Dispozitivul vă permite, de asemenea, să vă localizați smartphone-ul asociat (dacă se află în raza de acoperire Bluetooth).

Baterie durabilă

Nu vă faceți griji că ceasul dvs. inteligent va refuza să funcționeze atunci când vă așteptați mai puțin. TicWatch GTH este echipat cu o baterie de lungă durată cu o capacitate de până la 260 mAh. Acest lucru înseamnă că, atunci când este complet încărcat, vă poate servi perfect timp de până la 10 zile. Acest lucru înseamnă că va fi perfect pentru un antrenament, la serviciu sau chiar în timpul unei călătorii de câteva zile.

Confortabil și rezistent la apă

Utilizați ceasul inteligent fără griji în aproape orice condiții. TicWatch GTH se remarcă prin rezistența la apă de 5 ATM, ceea ce înseamnă că nu trebuie să-l dai jos de la încheietura mâinii atunci când plouă, faci exerciții fizice, schiezi sau mergi la piscină. Apa, transpirația sau zăpada nu reprezintă o amenințare prea mare pentru el! De asemenea, ceasul inteligent este extrem de ușor și confortabil. Este echipat cu o curea din silicon moale pentru un confort de neegalat. De asemenea, dacă doriți, o puteți schimba cu ușurință cu alta.

Specificații

Producător Mobvoi
Denumire TicWatch GTH
Dimensiuni 43,2 x 35,2 x 10,5 mm
Culoare Negru
Material carcasă Metal
Material curea TPU
Lățimea curelei 20 mm (interschimbabilă)
Platformă RTOS
Afișaj 1,55″ TFT
Rezoluție 360 x 320 px
Conectivitate BLE 5.1
Rezistența la apă 5 ATM
Capacitatea bateriei 260 mAh
Senzori Accelerometru, senzori PPG (măsurarea ritmului cardiac, a nivelului SpO2 și a frecvenței respiratorii, detectarea încheieturii), senzor de temperatură a pielii

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>