Mobvoi TicWatch C2+ smartwatch (Onyx)

137,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mobvoi TicWatch C2+ smartwatch

TicWatch C2+ este o combinație de tehnologie clasică și modernă. Designul ceasului inteligent amintește de ceasurile clasice, dar a fost echipat cu o serie de funcții utile. Îl puteți folosi pentru a plăti cumpărăturile, pentru a citi notificările din aplicații sau pentru a utiliza asistentul vocal. De asemenea, dispune de un GPS încorporat, iar memoria internă de 1GB îmbunătățește performanța dispozitivului. Monitorizarea ritmului cardiac 24/7 și modurile sportive sunt alte beneficii ale TicWatch C2+. Bateria de 400 mAh asigură până la 2 zile de funcționare, iar protecția ridicată la apă și praf contribuie pozitiv la durabilitatea sa.

Asistentul tău personal

Plătiți fără numerar cu ceasul inteligent C2+. De asemenea, smartwatch-ul Mobvoi este echipat cu Google Assistant, astfel încât puteți, de exemplu, să căutați informațiile de care aveți nevoie pe internet prin comenzi vocale. GPS-ul precis vă va duce cu ușurință la destinație și, datorită protecției ridicate la apă și praf (IP68), îl puteți lua la antrenament.

Personalizați-i aspectul

Ceasul inteligent oferă o gamă de modele de cadrane din care puteți alege, pe care le puteți seta pentru a da C2+ o notă unică. În plus, este inclusă o curea suplimentară, astfel încât să le poți schimba la nevoie.

Wear OS de la Google

Ceasul inteligent TicWatch C2+ Mobvoi Mobvoi este compatibil cu Wear OS de la Google, oferind acces convenabil la informații esențiale. Cu ajutorul acestuia, puteți verifica instantaneu notificările noi, mesajele sau puteți utiliza Google Maps. Acum, tot ce ai nevoie este la îndemâna ta.

Îți monitorizează sănătatea

C2+ îți monitorizează ritmul cardiac 24 de ore din 24, oferindu-ți informații vitale. Astfel, vei ști despre simptomele îngrijorătoare și vei reacționa la ele în cel mai scurt timp. De asemenea, poți utiliza modurile sportive, de exemplu, alergare sau ciclism, iar ceasul inteligent va detecta automat tipul de exercițiu pe care îl faci.

Inclus

  • smartwatch
  • cablu de încărcare
  • curea de rezervă din silicon de 20 mm
  • manual de utilizare

Specificații

Producător Mobvoi
Model TicWatch C2+
Dimensiuni 42,8 x 42,8 x 12,7 mm
Culoare Onyx
Material poliamidă, fibră de sticlă, oțel inoxidabil, aluminiu
Afișaj AMOLED de 1,3″ (360 x 360 px)
Lungime curea 22 mm
Sistem de operare Wear OS de la Google
Cip Qualcomm® Snapdragon Wear™ 2100
Memorie 1GB RAM; 4GB ROM
Conectivitate wireless Bluetooth v4.1, WiFi 802.11 b/g/n
GPS GPS + GLONASS + Beidou
Plăți NFC Google Pay
Senzori Accelerometru, senzor giroscopic, senzor de ritm cardiac
Capacitatea bateriei 400 mAh
Rezistență la apă IP68
Durata de viață a bateriei până la 2 zile
Compatibilitate Android, iPhone

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>