Mini perie sonică pentru față din silicon ANLAN ALJMY04-0G (gri)

45,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Perie de față de Anlan

Mica perie facială cu ultrasunete de la Anlan funcționează cu până la 12.000 de rotații pe minut, curățându-vă eficient tenul. Cu 3 tipuri de file de curățare și 5 moduri, dispozitivul este perfect pentru toate tipurile de ten. Timpul lung de lucru și designul ergonomic fac incredibil de confortabilă utilizarea produsului.

Curățare cuprinzătoare

Periuța a fost echipată cu până la 3 tipuri de file de curățare blânde și prietenoase cu pielea. Acestea sunt responsabile pentru curățarea profundă, generală și, respectiv, de precizie. Toate acestea se adaugă la o îngrijire eficientă și cuprinzătoare a pielii. Cu Anlan, vă veți curăța temeinic fața și veți redobândi un aspect proaspăt și frumos.

Adaptată la fiecare tip de piele

Alegeți dintre cele 5 moduri disponibile pentru a profita la maximum de peria dvs. Vitezele 1-2 sunt excelente pentru pielea delicată care necesită o îngrijire specială. Viteza 3 este modul standard, ideal pentru utilizarea zilnică. Pentru pielea grasă, vitezele 4-5 sunt potrivite pentru curățarea în profunzime. Mai mult, peria reține ultimul mod utilizat și îl activează automat atunci când o folosești din nou.

Baterie fiabilă

Bateria puternică cu litiu a dispozitivului garantează o durată lungă de funcționare. Puteți utiliza peria de până la 400 de ori cu o singură încărcare! Așadar, nu trebuie să vă faceți griji că va refuza să funcționeze atunci când vă așteptați mai puțin, de exemplu, când sunteți plecat. Periuța de dinți Anlan cu siguranță nu vă va dezamăgi.

Eficientă, ergonomică și funcțională

Datorită tehnologiei cu ultrasunete, periuța poate funcționa la viteze foarte mari, ceea ce se traduce printr-o eficiență sporită. Datorită greutății sale ușoare de 85 g și dimensiunilor compacte, o puteți lua confortabil cu dvs. oriunde. Dispozitivul se potrivește perfect în mână și este confortabil de utilizat. În plus, peria este rezistentă la apă IPX7, ceea ce înseamnă că o puteți folosi fără griji și în baie.

Inclus

  • Perie pentru față x1
  • Cablu de încărcare x1
  • Manual de utilizare

Producător ANLAN
Denumire Perie de curățare facială
Model ALJMY04-0G
Material ABS silicon
Rezistența la apă IPX7
Dimensiuni 10,5 x 6,5 x 2,5 cm
Intrare 5V/1A
Greutate 85 g
Culoare Gri