Mini perie sonică de față din silicon cu încărcător magnetic ANLAN 01-AJMY21-04A (roz)

73,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

ANLAN 01-AJMY21-04A perie de față sonică din silicon pentru față

O nouă versiune a binecunoscutei și mult îndrăgitei periuțe de dinți ANLAN ALJMY04-04, acest dispozitiv oferă vibrații sonice de până la 10.000 rpm pentru a garanta o curățare temeinică a pielii și un masaj plăcut și relaxant. Este dotată cu diferite tipuri de peri, ceea ce înseamnă că este perfectă pentru întreaga față. De asemenea, se distinge prin rezistența la apă IPX7 și prin durata lungă de funcționare. Periuța de dinți are, de asemenea, un cronometru inteligent și permite o reglare în 3 trepte a vitezei de vibrație.

Curățare eficientă

Cu periuța de dinți sonică ANLAN, vă puteți curăța fața mult mai eficient decât cu metodele convenționale. Aceasta vă va ajuta, de asemenea, să luptați împotriva acneei, a punctelor negre și a porilor dilatați. Aparatul are, de asemenea, 3 tipuri de suprafețe de curățare – peri fini, peri aspri și o zonă de masaj. Acest lucru înseamnă că este ideal pentru pielea grasă și normală și va funcționa bine și pe întreaga față – atât zona T, cât și zona U.

Perfectă pentru îngrijirea pielii

Dispozitivul folosește vibrații sonice de 10.000 rpm pentru a pătrunde în straturile profunde ale pielii și pentru a elimina eficient murdăria, reziduurile de machiaj și pielea moartă. De asemenea, vă puteți masa fața cu partea din spate a periei – folosiți această opțiune atunci când aplicați o mască, de exemplu, pentru ca tenul dvs. să poată absorbi mai bine substanțele nutritive.

Cronometru inteligent

Te întrebi cât timp să îți cureți fața cu peria? Nu trebuie – aparatul este echipat cu un cronometru inteligent care va avea grijă de timpul de îngrijire a tenului în locul tău! Acesta îți va reaminti la fiecare 20 de secunde să schimbi zona de curățat și se va opri automat după 2 minute.

Adaptat la nevoile dvs.

Poți folosi periuța de dinți în baie sau chiar în timp ce faci baie, fără griji. Dispozitivul se distinge prin rezistența la apă IPX7 – chiar dacă cade în apă, nu se va deteriora. De asemenea, produsul este extrem de ușor și portabil. Îl puteți lua cu ușurință cu dvs. în vacanță – nu va ocupa mult spațiu în valiză.

Baterie de lungă durată

Periuța de dinți este echipată cu o baterie reîncărcabilă de lungă durată, ceea ce îi permite să ofere o durată de funcționare surprinzător de lungă, de până la 260 de minute cu o singură încărcare. Include, de asemenea, un cablu magnetic, cu ajutorul căruia puteți restabili rapid și convenabil alimentarea dispozitivului – acest lucru va dura doar aproximativ 2 ore.

Control al vibrațiilor în 3 trepte

Reglați peria pentru a se potrivi nevoilor și tipului dvs. de piele. Dispozitivul permite reglarea vitezei de vibrație pe 3 niveluri. Nivelul 1 va fi potrivit pentru pielea sensibilă. De asemenea, va îmbunătăți absorbția substanțelor nutritive. Nivelurile 2 și 3 vor asigura o curățare profundă și vor funcționa bine pentru pielea grasă sau mixtă. În plus, utilizarea siliconului prietenos cu pielea înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la iritații chiar și la niveluri ridicate de vibrații.

Inclus

  • Perie sonică pentru față
  • Cablu magnetic
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător ANLAN
Denumire Perie de curățare din silicon
Model 01-AJMY21-04A
Culoare Roz
Sursă de alimentare 5 V 1 A
Tensiune nominală 3,7 V
Capacitatea bateriei 300 mAh
Metoda de încărcare Încărcare magnetică
Rezistent la apă IPX7
Frecvența de vibrații 10.000 rpm
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Timp de funcționare Aprox. 260 min
Material Silicon
Greutate 80 g
Dimensiuni 110 x 67 x 23 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>