Minge interactivă pentru pisici Cheerble M1 (gri)

127,00 lei

58 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Minge interactivă pentru pisici Cheerble M1 (gri)

Ține-ți animalul de companie distrat. Mingea interactivă Cheerble se mișcă spontan atunci când pisica dvs. o atinge. Este dotată cu o protecție specială pentru a preveni căderea ei în crăpăturile din casă. Are mai multe moduri, astfel încât să puteți adapta acțiunea sa la nevoile animalului dvs. de companie. O încarci cu ajutorul cablului USB, iar după aproximativ 60 de minute va fi gata să funcționeze din nou. Finisajul din fibră sintetică este plăcut la atingere, iar iluminarea din spate cu LED-uri va atrage și mai mult atenția pisicii dvs.

Ușor de utilizat

Pentru a pregăti mingea pentru utilizare, țineți apăsat butonul de pornire timp de 3 secunde. Apoi selectați modul: Pasiv, Normal, Activ, din nou ținând apăsat butonul de pornire. Lumina de fundal LED va indica modul selectat în verde, albastru sau roșu. Atingeți mingea sau scuturați-o pentru a o porni. Așezați mingea pe podea pentru ca animalul dvs. de companie să se joace cu ea.

Design bine gândit

Designul atent gândit este un alt avantaj al mingii Cheerble. Jucăria funcționează timp de 10 minute și apoi se oprește timp de 30 de minute, astfel încât animalul dvs. de companie nu se va plictisi atât de repede. M1 este dotată cu un sistem special pentru a împiedica mingea să cadă în goluri. În plus, finisajul său din fibră sintetică este plăcut la atingere, iar iluminarea din spate cu LED-uri va atrage atenția pisicii dvs. și o va încuraja să fie activă.

Specificații:

Producător Cheerble
Model M1
Culoare Gri
Greutate 60g
Material fibră sintetică
Dimensiuni 42 mm
Temperatura de lucru 0 – 40°C
Baterie reîncărcabilă Litiu polimer, 100 mAh
Tensiune 3.7V

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}