Minge interactivă pentru câini și pisici Cheerble W1 (galben)

100,00 lei

272 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Cheerble W1 minge interactivă pentru câini și pisici (galben)

Pentru ca animalul dvs. de companie să nu se plictisească în absența dvs. și să nu înceapă să vă distrugă mobila, Cheerble a conceput mingea W1 pentru a-l distrage. Jucăria se mișcă singură, prin simpla atingere a pisicii/câinelui. Are 3 moduri, astfel încât îi veți adapta acțiunea la nevoile animalului dvs. de companie. Echipată cu un senzor de evitare a obstacolelor, nu se va bloca în crăpături sau sub canapea. Este rezistent la apă IP67 și are o durată de funcționare de 8 ore. În plus, are și un orificiu special în care puteți plasa o gustare sau iarbă pentru pisici.

3 moduri de funcționare

Mingea a fost dotată cu 3 moduri de funcționare, astfel încât să puteți adapta funcționarea acesteia la nevoile animalului dvs. de companie. Setați modul de funcționare cu ajutorul butonului dedicat și veți fi informat de lumina de fundal colorată. În plus, mingea se va porni timp de 10 minute și apoi se va opri timp de 30 de minute, permițându-i prietenului dvs. blănos să se odihnească.

Design bine gândit

Jucăria este dotată cu un senzor de evitare a obstacolelor, astfel încât nu se va bloca sub canapea, iar dacă se află într-un spațiu între mobilă, va ieși singură din el. Mai mult, este rezistentă la apă IP67, astfel încât o puteți lua cu succes la plajă în timp ce vă plimbați câinele.

Cum funcționează.

Mingea este alcătuită din 2 părți, tot ce trebuie să faceți este să o deșurubați. În interior se află butonul de pornire, țineți-l apăsat timp de 3 secunde pentru a porni mingea. Apoi, selectați modul apăsând butonul dedicat. Răsuciți ambele părți ale mingii și puneți-o pe podea. Pentru ca jucăria să înceapă să funcționeze, atingeți-o sau scuturați-o ușor.

Durabilă

Jucăria W1 este echipată cu o baterie durabilă care oferă până la 8 ore de funcționare. La rândul tău, o vei încărca cu ajutorul unui cablu cu port micro USB. Este nevoie doar de aproximativ 1,5 ore pentru ca mingea să fie din nou gata de utilizare. În plus, este sigură pentru animalul dvs. de companie și rezistentă la uzură. Este fabricată din policarbonat și plastic TPU. În plus, îi puteți înlocui carcasa cu una diferită.

Specificații:

Producător Cheerble
Nume Cheerble Ball W1
Model C1801
Potrivit pentru pisici, câini
Material policarbonat, TPU
Diametru 77 mm
Greutate 200g
Baterie Litiu polimer, 3,7V, 300 mAh
Timp de încărcare 1h
Timp de funcționare până la 8h
Culoare galben
Temperatura de lucru 0ºC ~ 40ºC
Rezistența la apă IP67

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}