Minge interactivă pentru câini și pisici Cheerble Ice Cream (verde)

76,00 lei

20 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Minge interactivă pentru câini și pisici Cheerble Ice Cream (verde)

Mingea Cheerble se mișcă singură; îi puteți adapta acțiunea la nevoile animalului dvs. de companie folosind modurile disponibile. Echipată cu un sistem special, ea evită automat obstacolele. A fost finisată în silicon, iar iluminarea cu LED-uri în diferite culori vă va informa cu privire la modul în care se află mingea. O veți încărca prin intermediul unui cablu cu port USB (inclus) în aproximativ 40 de minute. Este inclus și un clopoțel special, pe care îl atașați la jucărie. În plus, mingea este potrivită atât pentru pisici, cât și pentru câini.

Se mișcă singură

Mingea interactivă Cheerble a fost concepută pentru a se mișca spontan. Tot ce trebuie să facă animalul dvs. de companie este să o atingă. Nu are nevoie de telecomandă sau de o aplicație, astfel încât pisica ta se joacă singură, iar tu poți să te ocupi cu altceva între timp. În plus, dispune de un sistem special de evitare a obstacolelor, așa că nu trebuie să vă faceți griji că se va bloca sub canapea.

3 moduri de funcționare

Reglați funcționarea mingii pe placul animalului dvs. de companie. Alegeți între modurile: NORMAL, în care mingea se mișcă și sare, PASIV, în care jucăria începe să se miște atunci când pisica dvs. o atinge, sau Ușor, în timpul căruia mingea doar se mișcă. În plus, lumina de fundal cu LED vă va anunța când este activat modul.

Design bine gândit

Mingea este echipată cu un senzor de echilibru pe 6 axe care monitorizează jucăria în timp real, ajustându-i mișcările la momentul potrivit și încurajându-vă animalul de companie să fie activ. În plus, a fost proiectată să se oprească automat timp de 30 de minute după 10 minute de funcționare, oferindu-i pisicii/câinelui dvs. o perioadă de odihnă. O încărcați cu ajutorul cablului USB inclus și are o durată de funcționare de 1,5 până la 4h. Fabricat din silicon ecologic, este confortabil de utilizat și funcționează silențios.

Inclus:

  • minge
  • Cablu de încărcare de la USB la micro USB
  • clopoțel
  • manual de instrucțiuni

Specificații:

Producător Cheerble
Nume Cheerble Ball Ice Cream
Model C0419-C-G
Potrivit pentru pisici, câini
Material PC, silicon
Diametru 45 mm
Greutate 45g
Capacitatea bateriei 135 mAh
Timp de încărcare 40 min
Timp de funcționare 1.5 – 4h
Culoare Verde

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}