Microfon pentru jocuri havit GK59

152 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Microfon Havit GK59

Înregistrați la calitate HD cu GK59. Microfonul Havit este omnidirecțional, ceea ce înseamnă că preia sunetul din toate părțile. De asemenea, reduce vibrațiile inutile, oferind un sunet de înaltă calitate. Un cablu USB permite conectarea microfonului la un dispozitiv compatibil. Produsul are, de asemenea, porturi USB-C și jack de 3,5 mm suplimentare.

Design bine gândit

Înregistrezi vloguri, propria muzică sau poate faci streaming live? Microfonul Havit va funcționa bine în aceste situații și în altele similare. GK69 este omnidirecțional, astfel încât captează cu acuratețe sunetul din toate părțile, oferind un sunet de înaltă calitate. În plus, designul inteligent elimină vibrațiile inutile, iar condensatorul face ca vocea dvs. să sune mai natural.

Ușor de utilizat

Utilizarea microfonului este simplă și convenabilă. Cu ajutorul butoanelor și butoanelor încorporate, puteți regla volumul, dezactiva GK59, etc. În plus, este echipat cu porturi USB-C și jack audio de 3,5 mm și îl puteți conecta la un dispozitiv compatibil cu ajutorul unui cablu USB.

Specificații:

Producător Havit
Model GK59
Culoare negru
Dimensiuni 142 x 125 x 230 mm
Greutate 509 g
Sensibilitate ≥18 dB
Tensiune de funcționare 5V
Curent de operare 50-100 mA
Răspuns de frecvență 50Hz – 16kHz
Material plastic + plasă metalică
Direcționalitate omnidirecțional
Porturi jack de 3,5 mm, USB-C

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}