Microfon Jack Puluz tie clip PU424 1.5m 3.5mm Jack

75,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Sunet cristalin

PU424 este echipat cu un miez capacitiv de înaltă calitate, astfel încât sunetul recepționat să fie clar și fără distorsiuni. Microfonul omnidirecțional se caracterizează prin faptul că captează sunetul din toate părțile și este foarte sensibil la recunoașterea vocii. În plus, datorită funcției de anulare a zgomotului, dispozitivul atenuează zgomotul ambiental, iar sunetul recepționat este foarte clar. Distanța recomandată de captare a sunetului este de maximum 20 cm. În plus, dispozitivul este eficient din punct de vedere energetic.

Manoperă de înaltă calitate

Microfonul este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și rezistent la deteriorări și șocuri. Au fost incluse două protecții împotriva vântului pentru a reduce zgomotul extern, cum ar fi rafalele puternice de vânt.

Aplicații de mare anvergură

Microfonul cu condensator de la Puluz este ideal pentru multe situații. Îl puteți utiliza pentru a înregistra videoclipuri sau transmisiuni în direct, de exemplu pe platforma Amazon Live sau TikTok. De asemenea, PU424 își va găsi utilizarea în cadrul întâlnirilor de afaceri, al cursurilor online, al înregistrărilor video de pe YouTube sau la interviurile cu jurnaliști. Datorită clipului care se atașează la îmbrăcăminte, puteți înregistra vloguri de gătit, de exemplu, și să fiți sigur că vocea dvs. va fi întotdeauna auzită, fără interferențe. Cablul lung al microfonului face ca utilizarea să fie și mai confortabilă.

Plug&Play

Instalarea microfonului este foarte simplă și rapidă. Datorită portului de 3,5 mm, nu aveți nevoie de drivere sau software pentru a instala microfonul. Pur și simplu conectați microfonul la dispozitivul ales de dvs. și selectați PU424 ca intrare în setările sistemului și ați terminat. În plus, dispozitivul este compatibil cu sisteme de operare precum iOS, Android și Windows, precum și cu o placă de sunet externă.

Inclus

  • Microfon cu condensator x1
  • Scut de vânt din blană x1
  • Scut de vânt din burete x2
  • Clemă de cravată x2
  • Husă x1

Specificații

Producător Puluz
Model PU424
Miezul microfonului 6,0×2,7 mm
Gama de frecvență 20-16000 Hz
Conector Placat cu aur, 3,5 mm
Sensibilitate -34 dB +/- 3 dB (0 dB = 1 Pa)
Direcționalitate Omnidirecțională cu volum dublu
Raport semnal/zgomot >60 DB SPL
Impedanță <2,2 Kohm
Lungime cablu 1,5 m
Cablu PVC (înveliș)