Microfon fără fir TIKTAALIK MIC+ (negru)

263,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Microfon fără fir TIKTAALIK MIC+ (negru)

Mic+ este un microfon fără fir cu o mulțime de caracteristici utile. Vlogging, transmisiuni în direct, înregistrări muzicale, interviuri, videochat – acest dispozitiv compact va funcționa bine în aceste situații și în altele similare. Funcționează cu sistemele de operare Android și iOS și se conectează la un dispozitiv compatibil prin Bluetooth. În plus, microfonul este echipat cu o clemă specială care permite ca Mic+ să fie prins de haine, cum ar fi o bluză.

Diverse aplicații

Microfonul este un instrument indispensabil pentru vloggeri, creatori de conținut YouTube, jurnaliști, artiști și așa mai departe. Îl veți folosi, de asemenea, pentru prezentări, conferințe online, înregistrarea de muzică, videoclipuri instructive etc. Tiktaalik Mic+ funcționează cu platforme precum Zoom, Twitch, YouTube, Vimeo, Facebook live sau Google Meet.

Captează perfect vocea

Microfonul Tiktaalik Mic+ permite înregistrarea audio Hi-Fi de 48 bps pe 16 biți, ceea ce se traduce prin înregistrarea precisă a vocii. În plus, modulul microfonului cu condensator de 8 mm permite reducerea zgomotului ambiental, cum ar fi cel produs de vânt. Gama largă de frecvențe asigură un sunet echilibrat și bogat în detalii, astfel încât să puteți înregistra cu succes ASMR sau un cântec nou.

Mai multe posibilități

Înregistrați un interviu sau poate găzduiți o transmisiune în direct? Dacă da, veți avea nevoie de 2 microfoane. Nu trebuie decât să le conectezi la smartphone-ul tău și să activezi funcția de înregistrare în aplicația dedicată. Bucurați-vă de și mai mult confort cu Tiktaalik Mic+.

Modul emițător și receptor

Microfonul Tiktaalik Mic+ oferă 2 moduri de funcționare TX și RX. Primul acționează ca un transmițător, permițându-vă să transformați dispozitivele cu fir în dispozitive fără fir. Acest lucru înseamnă că, atunci când conectați microfonul la televizor prin cablu, puteți cupla căștile TWS cu acesta, de exemplu. Modul receptor (RX), pe de altă parte, va funcționa bine pentru dispozitivele care nu sunt echipate cu Bluetooth. Acestea vor fi, de exemplu, difuzoarele sau mașinile. Pentru aceasta, veți avea nevoie de un cablu audio de 3,5 mm (furnizat).

Ușor și compact

Microfonul fără fir Tiktaalik Mic+ va funcționa bine atât în interior, cât și în exterior. Este ușor (18 g) și compact – doar 7 cm lungime. Nici nu veți simți că îl purtați. În plus, o clemă specială vă permite să atașați microfonul la o bluză sau la un alt articol de îmbrăcăminte. De asemenea, îl puteți așeza pe o masă sau îl puteți ține în mână.

Până la 10 h la o singură încărcare

Bucurați-vă de o durată lungă de funcționare a microfonului. Tiktaalik Mic+ este echipat cu o baterie cu litiu de 300 mAh, care permite aproximativ 10 h de înregistrare continuă. În plus, îl puteți încărca până la 80% în aproximativ 30 min. Sarcina vă va fi mai ușoară cu ajutorul cablului USB-C inclus. Microfonul dispune, de asemenea, de un indicator color care vă anunță ce mod este selectat și dacă nivelul bateriei este scăzut.

Înregistrați în aer liber

Tiktaalik Mic+ vă permite să înregistrați aproape fără restricții. Utilizează versiunea Bluetooth 5.0 și se mândrește cu o rază de acțiune de până la 20 m, permițându-vă să creați filmări chiar și de la distanțe ceva mai mari. Mai mult, elimină eficient zgomotul ambiental, astfel încât publicul dvs. să se poată concentra asupra conținutului pe care îl transmiteți.

Compatibilitate extinsă

Vă faceți griji că microfonul nu va funcționa cu echipamentul dvs. Nu vă faceți griji! Tiktaalik Mic+ este compatibil cu dispozitive precum camere video, laptopuri, smartphone-uri, camere de sport, televizoare, boxe etc. De asemenea, îl veți conecta la ecran în avion sau pe banda de alergare.

Aplicație dedicată

Obțineți acces la funcții practice cu ajutorul aplicației dedicate. Aceasta acceptă filmarea în 4K, aplicarea de filtre sau ajustarea cadrelor – 30/60 cadre și a luminozității imaginii. De asemenea, vă permite să activați/dezactivați reducerea zgomotului. În plus, este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS.

Inclus

 • microfon
 • Cablu audio de 3,5 mm
 • cablu USB
 • cablu RCA
 • căști cu fir
 • Cârlige pentru urechi (S/M/L)
 • capac de protecție împotriva vântului
 • manual de utilizare

Specificații:

Producător Tiktaalik
Model Mic+
Culoare negru
Versiunea Bluetooth 5.0
Frecvența de eșantionare 44,1 kHz
Canale fără fir 2
Port de încărcare USB-C
Port de ieșire TPS 3,5 mm cu 4 pini
Codecuri audio SBC, AAC
Lățime de bandă de înregistrare 22 kHz
Timp de funcționare până la 10 h
Capacitatea bateriei 300 mAh
Reducerea zgomotului 90 dB
Protocoale Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP, PBAP, SPP, GATT

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>