Mibro Watch C2 Ceas inteligent alb cremos

157 lei

105 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Mibro Watch C2 Ceas inteligent alb cremos

Mibro Watch C2 este un smartwatch versatil și ușor, care oferă o serie de funcții utile. Acesta vă permite să vă monitorizați ritmul cardiac, somnul și saturația de oxigen din sânge și vă permite să alegeți dintre 20 de moduri de sport. Are avantajul suplimentar al unui ecran mare de 1,69 inch. Dispozitivul poate acționa, de asemenea, ca un card de acces. Durata de funcționare a ceasului inteligent ajunge până la 7 zile cu o singură încărcare.

Ușor, confortabil, elegant

Ceasul inteligent cântărește doar aproximativ 34 g – abia veți simți că îl aveți la încheietura mâinii. Mai mult, cureaua dispozitivului este realizată din silicon prietenos cu pielea. Drept urmare, vă puteți bucura de un confort de neegalat! De asemenea, C2 arată excepțional de elegant, cu designul său modern și minimalist.

Afișaj HD de 1,69″.

Bucurați-vă de acces convenabil la informații și utilizați funcțiile smartwatch în confort. C2 este echipat cu un afișaj mare de 1,69″ pentru o funcționare lină și plăcută și o imagine clară în aproape toate condițiile. Doriți să personalizați aspectul ecranului în funcție de preferințele dvs. Alegeți dintre modelele de cadrane disponibile sau încărcați propria fotografie!

Sănătatea dumneavoastră sub control

Țineți-vă degetul pe puls și țineți-vă sănătatea sub control. Ceasul inteligent îți poate măsura ritmul cardiac 24 de ore pe zi, iar dacă apar simptome îngrijorătoare, te va anunța imediat. Astfel, puteți reacționa imediat! Dispozitivul monitorizează, de asemenea, saturația de oxigen din sânge și somnul. Asigură-te că îți dezvolți obiceiurile corecte și că dormi bine!

20 de moduri de sport

Intrați în formă cu Mibro. Ceasul inteligent C2 îți numără pașii și caloriile arse și îți permite să alegi dintre 20 de moduri sportive. Alergare, ciclism, sărituri, fotbal sau poate badminton? Alege-ți sportul preferat sau încearcă ceva nou! Dispozitivul vă va facilita urmărirea progreselor și vă va stabili următoarele obiective de atins. În plus, ceasul inteligent detectează automat alergarea.

Rezistent la apă până la 2ATM

Ce altceva face ca smartwatch-ul C2 să fie atât de bun pentru utilizarea zilnică? Dispozitivul este rezistent la apă la 2ATM, ceea ce înseamnă că nu se teme de stropii accidentali, transpirație sau ploaie. Nu trebuie să îl dai jos de la încheietura mâinii atunci când vrei să te speli pe mâini, când te pregătești pentru un antrenament sau când ești afară și tocmai a început să plouă!

Până la 7 zile de funcționare

Folosește-ți ceasul inteligent până la o săptămână cu o singură încărcare. Bateria de lungă durată oferă o autonomie de funcționare de până la 7 zile în cazul utilizării normale sau de până la 30 de zile în modul standby (atunci când dispozitivul nu este utilizat și nu există conexiune la aplicații). Încărcarea convenabilă a ceasului este permisă de cablul magnetic inclus.

Funcția de card de acces

Nu mai trebuie să vă căutați de fiecare dată cardul de acces. Tot ce aveți nevoie acum este ceasul inteligent! Cum funcționează. C2 este echipat cu o etichetă specială căreia îi puteți atribui funcția cardului ales. În acest fel, puteți deschide ușa cu ușurință cu ajutorul ceasului dumneavoastră. Vedeți cu ochii dumneavoastră cât de convenabil este!

Asistentul dvs. personal

Ceasul inteligent vă va anunța imediat despre mesajele și apelurile primite. Nu mai trebuie să vă faceți griji că pierdeți ceva important! De asemenea, puteți utiliza C2 pentru a verifica vremea și pentru a seta ceasul deșteptător. De asemenea, puteți controla de la distanță playerul de muzică și camera foto a smartphone-ului dvs. Există, de asemenea, o funcție de cronometru, un cronometru și multe altele.

Inclus

  • Ceas inteligent
  • Manual de utilizare
  • Cablu de încărcare USB-A cu conector magnetic

Specificații:

Producător Mibro
Nume Mibro Watch C2
Model XPAW009
Culoare Cremă
Dimensiuni 45 x 35,3 x 11,2 mm
Lățimea curelei 20 mm
Lungime curea 248 mm
Greutate 34 g (inclusiv cureaua)
Material Plastic + silicon
Afișaj 1,69″
Timp de funcționare aprox. 7 zile (utilizare normală) / aprox. 30 de zile (mod standby)
Metoda de încărcare Cablu magnetic
Bluetooth 5.0
Senzori Senzor de ritm cardiac, senzor SpO2, accelerometru
Rezistență la apă 2ATM
Aplicație Fibro Fit
Sisteme acceptate Android 5.0 și versiunile superioare, iOS 10.0 și versiunile superioare (caracteristicile pot varia în funcție de modelul de smartwatch, de smartphone și de țară)
Limbi acceptate Chineză simplificată, chineză tradițională, engleză, franceză, spaniolă, portugheză, rusă, japoneză, thailandeză, arabă, indoneziană, vietnameză, turcă, germană, italiană, poloneză, persană
Actualizări OTA

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}