Meross MTS200BHK(EU) Termostat inteligent Wi-Fi (Homekit)

199,00 lei

163 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Meross MTS200BHK Termostat inteligent Wi-Fi Meross MTS200BHK

Termostatul inteligent Wi-Fi de ultimă generație Meross MTS200BHK Wi-Fi Smart Thermostat vă va oferi un control convenabil asupra temperaturii apei din locuința dumneavoastră. Compatibil cu cele mai populare cazane și sisteme de încălzire a apei, se remarcă prin ușurința de utilizare și confortul excepțional. Funcționează cu Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant și SmartThings. Se remarcă prin acuratețea sa de până la 0,5 ℃, iar cu funcția de programare, reduce costurile de încălzire.

Control total

Termostatul inteligent Wi-Fi Meross MTS200BHK Wi-Fi este modalitatea perfectă de a gestiona temperatura apei din casa dvs. Dispozitivul este extrem de precis și oferă o precizie de 0,5℃ și vă permite să setați temperatura de la 5 la 35℃. Important este că termostatul are o funcție care detectează când o fereastră este deschisă – caz în care oprește automat încălzirea, contribuind la reducerea facturilor.

Funcționare convenabilă

Termostatul este compatibil cu Apple HomeKit, Amazon Alexa, Hey Google și Smart Things – astfel încât puteți gestiona în mod convenabil funcționarea sa de pe smartphone sau prin comenzi vocale. Tot ce ai nevoie este un hardware care rulează iOS 13.0 și versiunile ulterioare sau Android 6.0 și versiunile ulterioare. Nici măcar nu trebuie să te ridici de pe canapea pentru a schimba temperatura selectată, plus că poți crea programe pentru a adapta în mod optim funcționarea sa la stilul de viață al familiei tale.

În atenția

Termostatul funcționează cu boilerele și sistemele obișnuite de încălzire a apei și nu este compatibil cu sistemele electrice de încălzire prin pardoseală.

Inclus

  • Termostat inteligent Wi-Fi x1
  • Senzor β=3950 R25°C=10K x1
  • Șuruburi x4
Producător Meross
Model MTS200BHK
Versiune EU
Dimensiuni 8,6 x 8,6 x 8,6 x 4,2 cm
Standard wireless IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz
Certificări CE, RoHS, WEEE
Cerințe de sistem iOS 13.0 sau o versiune ulterioară, Android 6.0 sau o versiune ulterioară, conexiune Wi-Fi
Temperatura de funcționare 0°C-40°C
Temperatura de depozitare -40°C-70°C
Umiditate de funcționare 10%-90% (fără condensare)
Umiditate ambientală de depozitare 5%-90% (fără condensare)
Consumul de energie < 1 W
Precizie ±0.5 ℃
Intervalul punctului de setare 5-35℃
Tensiune de intrare 100-250V 50/60Hz
Tensiune de ieșire 3A

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}